Van itt olyan, aki a testi gátlásai miatt nem mer/szeret bulikba menni és társaságba járni?
Igen pedig nekem a méreteim is jók.
Inkább bezárkózok és nem megyek emberek közé.
Egy időben ilyen voltam. De manapság már csak szimplán lesz.rom :D Sosem voltam álom pasi, most sem vagyok az. Régebben én sem mertem elmenni bulikba, mert gáznak éreztem magam és féltem, hogy kinéznek kinevetnek vagy bármi. Meg mondjuk az is közrejátszott, hogy én valamennyire introvertáltabb és álmodozóbb vagyok, mintsem extrovertált bulizós típus. Én is néztem, hogy mások hogyan élik a fiatalok életét, én meg nem. Egy ideig jó is volt ez így, gondoltam elvagyok én magamnak a saját világomban, meg azzal a pár baráttal akit sikerült összeszednem. De aztán megváltozott a gondolkodásom. Úgy voltam vele, hogy szeretnék barátnőt, szeretnék élni úgy igazán, szeretnék egy kicsit bulizni, de ezeket a négy fal között nem igazán tudom beteljesíteni. Erőt vettem magamon, és elmentem egy koncertre. Nem volt semmi extra, élveztem a zenét, énekeltem, ráztam a fejem meg pattogtam a tömeggel (rock koncert), és kicsit élettel telibbnek éreztem magam. Következő koncertre már haverommal mentem, aztán így tovább, hol egyedül hol társaságban, hol koncertre, hol fesztiválra, hol házibuliba és hozzászoktam. Mostmár nyugodt szívvel mondok igent akármilyen meghívásra ha ráérek.
Ha esélyt sem adsz magadnak, akkor nem fog semmi sem változni. Nem vagy annyira vészes mint amilyennek gondolod magad. Kezd kicsiben, menj el egy kocsmába, vagy egy helyi kisebb koncertre, klubba vagy valami. Ha van haverod hívd őt is, jobban feloldódsz úgy. Aztán építsd fel szépen :D Ne az érdekeljen, hogy kicsi a farkad, alacsony vagy, sovány vagy bármi. Csak érezd jól magad, érezd azt hogy élsz. Ha magadban rendet teszel, azt mások is meg fogják érezni és úgy is fognak hozzád viszonyulni. Felejtsd el ezt az el van cseszve az életed dolgot, mert ku..ára nem így van. Kapd össze magad, mondd azt, hogy igenis változtatni fogsz, lesz.rod ki mit gondol rólad, te élvezni akarod az életedet. Próbáld meg, és ha jól megy(márpedig eltoszni nem nagyon lehet) garantálom hogy seperc alatt lesz neked is egy formás 170-es bombázód, vagy amilyet szeretnél :D
Mindezt úgy mondom, hogy 20 éves vagyok 178cm 65kiló, átlagos lenti méret, elég sok hibám van az arcomon, és furcsán járok.
Én is kb ilyen voltam, aztán azóta megfektettem egy csomó nagymellű bombázót.
A stílusod, személyiséged (később az egzisztenciád) többet számít, mint hogy mekkora a farkad. De inkább a nálad alacsonyabbaknál próbálkozz inkább, ott nagyobb lesz a sikerarány. Hajrá!
#10: Mi a f***t röhögsz te szerencsétlen senkiházi? -_-
Nyugodj meg úgyis ott végzed ahol én, ne légy oda annyira magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!