Utálok már ebbe a társaságba járni ami az iskolámban van, hogy viseljem ezt még kb.1 és fél évig?
Egy alapvetően normális társaság ez, normálisabb emberek járnak ide, csak éppen velem van valami baja mindenkinek, és ezt remekül titkolják is, senki se mondja el akitől kérdezem.
És főleg az osztálytársaim közé utálok már menni, nagyon kellemetlen nekem egy társaságba menni akik furcsán viselkednek velem, köszönni se képesek, nem hajlandóak beszélni velem. Utálok odamenni már így, hogy nem tudom miket gondolnak rólam, hogy mi a bajuk velem, és soha nem is fogom megtudni. Más évfolyamból vagy osztályból lévők se nagyon kedvelnek, akikkel megpróbáltam barátkozni.
Elegem van már ebből az iskolából, hogy én lettem az iskola nyomorékja, már szinte félek odamenni emiatt.
Hogy bírjam ezt még ki a maradék időben?
Ismerős a szita anyival h én idősebbek barátkozok az osztályt meg bírd ki ugy h zene be világ ki ;)
nekem ez be vált
Miért ne hallgathatna zenét? A #4-esnek igaza van. Szünetekben hallgathat, én is így szoktam, mert velem is ugyanez van. Csak engem úgy szekálnak hogy nekem mondják és nem csak eltitkolják. Sokszor a zene ment meg a megőrüléstől. c:
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!