Mennyire gáz hogy így élek?
Mire kevés az időd hétköznap? Fél ötre otthon vagy, előtted a nap fele még ...
Nekem 66 évesen sem lenne elég az, hogy ülök egy kanapán minden nap estig ...
Nem kevés az az idő. Nekem az elmúlt 5 évem úgy telt, hogy fél 6 - 6 körül hazaértem, utána fiam jön "Apa játsz velem!", 6 körül elmentünk boltba (mindennap, kb. fél óra), utána sokszor gyerekfürdetés, vacsora, egy kis kikapcs, majd fekvés. Most már nagyobb a fiam, nem igényli annyira apa jelenlétét, így van időm délután kicsit szabadabban lenni. Tegnap bicajoztam, ma tollasozni fogok kb. fél 8-tól fél 9-ig, vacsora, majd egy kis foglalkozás egyéb dolgokkal, aztán ágy...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kevés az az idő!
Nem..gàz :DDD (szerintem)
èn is az egesz nyàrt vegig jatszottam.. 😅😆
Szerintem ne törődj vele csak ha valóban zavar és Te magad szeretnél változtatni. Sajnos sok embernek a videojáték még mindig tabu és időpocsékolás. Persze a TV nézés (ami teljesen passzív és sok esetben értelmetlen elfoglaltság az simán belefér napi x órában).
Ismerek olyan embert aki csak azért jár futni, hogy elmondhassa, hogy nem csak videojátékozik, hanem fut is annak ellenére, hogy rühelli az egészet, de hát mit mondanak mások.
ÉS nem függőség, ha napi szinten foglalkozol vele és eszedbe jut napközben is. A függőség az, amikor pl a személyes higiénia elé helyezed, amikor a munkád, vagy a családod elé kerül. Az, ha sokat játszol de fel tudsz állni előle ha szükséges az nem függőség. Maximum szenvedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!