Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire gáz hogy így élek?

Mennyire gáz hogy így élek?

Figyelt kérdés
Munka után (8.00-16.00)javarészt xbox-on játszom és mást nem nagyon csinálok. Hétvégén próbálok elmenni szórakozni, de a haverok vagy nem érnek rá, vagy más társaságban bulizgatnak. Látom, hogy 22 évesen már nem így kéne élni, fejlődni kéne, lépést tartani a világgal. Nagy gond van velem vagy ez átlagos szerintetek?
2018. aug. 30. 10:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: adsz rá 500K-t? :D
2018. aug. 30. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
parom ugyanezt csinalja, nem vagy vele egyedul, pedig o idosebb is.
2018. aug. 30. 14:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Én igazából változtatni szeretnék, csak ugye kevés az időm hétköznap. Mire hazaérek fél5, utána már semmihez nincs kedvem, főleg nem áttekerni bicóval a fél várost. Agyilag eléggé le vagyok szívva, bár nyilván nem pont az xbox fog feltölteni. 😀😅 De azt hiszem, hogy mindenképp szabadidős tevékenységre lenne szükség.
2018. aug. 30. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Töltsd le a tindert és csajozz.
2018. aug. 30. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

Mire kevés az időd hétköznap? Fél ötre otthon vagy, előtted a nap fele még ...

Nekem 66 évesen sem lenne elég az, hogy ülök egy kanapán minden nap estig ...

2018. aug. 30. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem kevés az az idő. Nekem az elmúlt 5 évem úgy telt, hogy fél 6 - 6 körül hazaértem, utána fiam jön "Apa játsz velem!", 6 körül elmentünk boltba (mindennap, kb. fél óra), utána sokszor gyerekfürdetés, vacsora, egy kis kikapcs, majd fekvés. Most már nagyobb a fiam, nem igényli annyira apa jelenlétét, így van időm délután kicsit szabadabban lenni. Tegnap bicajoztam, ma tollasozni fogok kb. fél 8-tól fél 9-ig, vacsora, majd egy kis foglalkozás egyéb dolgokkal, aztán ágy...

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kevés az az idő!

2018. aug. 30. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem..gàz :DDD (szerintem)

èn is az egesz nyàrt vegig jatszottam.. 😅😆

2018. aug. 30. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne törődj vele csak ha valóban zavar és Te magad szeretnél változtatni. Sajnos sok embernek a videojáték még mindig tabu és időpocsékolás. Persze a TV nézés (ami teljesen passzív és sok esetben értelmetlen elfoglaltság az simán belefér napi x órában).

Ismerek olyan embert aki csak azért jár futni, hogy elmondhassa, hogy nem csak videojátékozik, hanem fut is annak ellenére, hogy rühelli az egészet, de hát mit mondanak mások.

ÉS nem függőség, ha napi szinten foglalkozol vele és eszedbe jut napközben is. A függőség az, amikor pl a személyes higiénia elé helyezed, amikor a munkád, vagy a családod elé kerül. Az, ha sokat játszol de fel tudsz állni előle ha szükséges az nem függőség. Maximum szenvedély.

2018. aug. 31. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Ketteske miért lenne gáz az ha valaki nem a haverokkal van munka után és csavarognak hanem inkább otthon elfoglalja magát ? Ez még mindig fáj valakinek vagy mi ? :D Sose bírtam azokat akik olyan elven vannak a gamerekről hogy " ennek sincs élete csak játszik " és ? Mert az élet hogy a legújabb iphone-n nyomja a sok dilettáns a Tindert/Instagram-ot/ Facebookot ? :D
2018. szept. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!