Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire gáz hogy így élek?

Mennyire gáz hogy így élek?

Figyelt kérdés
Munka után (8.00-16.00)javarészt xbox-on játszom és mást nem nagyon csinálok. Hétvégén próbálok elmenni szórakozni, de a haverok vagy nem érnek rá, vagy más társaságban bulizgatnak. Látom, hogy 22 évesen már nem így kéne élni, fejlődni kéne, lépést tartani a világgal. Nagy gond van velem vagy ez átlagos szerintetek?
2018. aug. 30. 10:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Figy, Ez a Te életed. Ha neked gáz akkor gáz, ha neked belefér akkor kit érdekel más véleménye.

Vannak akik büszkék arra, hogy "Gamerek", hogy ez a hobbijuk. Szerintem manapság ez nem ciki. Én is szoktam játszani napi egy-két órát ha van időm, pedig idősebb vagyok nálad (csak PS-es :P). Én nem érzem cikinek.

2018. aug. 30. 10:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Gáz, de kérdem én, ha neked ez jó, akkor NEKÜNK itt a Gyakorin mi beleszólásunk lenne?

Mindaddig, amíg a munkáltatódnak jó, hogy ahogy te írod, nem fejlődsz, és az a szint, ahol megrekedtél, A MUNKÁLTATÓD SZERINT elég a munkád ellátásához és megfelelő teljesítéséhez, addig - ha NEKED jó, akkor senkinek semmi beleszólása nincs (na jó, a családodnak van, de hát ezt te is tudod)

De tény, ezer mást csinálhatnál... sport, kikapcsolódás, aktív szórakozás, bulik, színház, mozi,

2018. aug. 30. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Legalább van jo munkahelyed.
2018. aug. 30. 10:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég átlagos sajnos, én személy szerint nagyon szomorú dolognak tartom, ha valaki ennyire lekorlátolja magát, amikor annyi érdekes dolog van a világon, amit meg lehet tapasztalni, annyi hobbi van, amit ki lehet próbálni, annyi hely van, amit fel lehet fedezni.. Viszont az "élj és hagyj élni" elvben hiszek, ha neked így jó, megfelel és nincs hiányérzeted, akkor senkinek semmi köze hozzá. Én nem tudnék így vegetálni (számomra ez nem élet), de ha másoknak megfelel, akkor semmi gáz, sok boldogságot kívánok.
2018. aug. 30. 10:50
 5/19 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinálsz a szabadidődben, azt neked kell eldönteni.
2018. aug. 30. 10:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Nekem még munkám sincs. Most fogom elkezdeni a második diplomámat 23 évesen. Tőlem is elmaradnak már a haverok, magányos vagyok, mindenki éli a saját életét.
2018. aug. 30. 10:58
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Azzal törődj, hogy számodra mi a megfelelő.

Ha egyre inkább úgy fogod érezni, hogy bármilyen szabadidős program, kimozdulás helyett is a játékot választod, illetve szabadidős programon is a játékra gondolsz, akkor már probléma van, mert függőség alakult ki.

Amíg a játék miatt nem mondod azt egy szabadidős programra, hogy "inkább játszok" akkor talán még nincs probléma (függőség).

A játék sokmindentől elveszi az időt, pl. nyelvtanulás, vagy bármi, amiben fejlődni szeretné, de az se megoldás, ha teljesen megvonod magadtól, csakl ne minden késő délutánt-estét a játék töltsön ki.

2018. aug. 30. 11:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Semennyire sem gáz. Van jó munkahelyet, szabadidődben játszol. Nem mindenki szereti a bulizást, berúgást stb.
2018. aug. 30. 13:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar az életmódod, akkor csinálj mást is, mondjuk ülj fel biciklire, és hetente 2-3x tekerj egyet. Vagy menj el valamerre, olvass egy könyvet, stb. De a változás csak belső indíttatásból jöhet el, tehát ha kitűzöl magad elé egy célt, és naponta teszel érte, pl. indítasz valami kis költségvetésű vállalkozást, elkezdesz valamit komolyabban tanulni, stb.
2018. aug. 30. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Elég gáz. Vegyél inkább egy normális PC-t.
2018. aug. 30. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!