Mennyire gáz hogy így élek?
Figy, Ez a Te életed. Ha neked gáz akkor gáz, ha neked belefér akkor kit érdekel más véleménye.
Vannak akik büszkék arra, hogy "Gamerek", hogy ez a hobbijuk. Szerintem manapság ez nem ciki. Én is szoktam játszani napi egy-két órát ha van időm, pedig idősebb vagyok nálad (csak PS-es :P). Én nem érzem cikinek.
Gáz, de kérdem én, ha neked ez jó, akkor NEKÜNK itt a Gyakorin mi beleszólásunk lenne?
Mindaddig, amíg a munkáltatódnak jó, hogy ahogy te írod, nem fejlődsz, és az a szint, ahol megrekedtél, A MUNKÁLTATÓD SZERINT elég a munkád ellátásához és megfelelő teljesítéséhez, addig - ha NEKED jó, akkor senkinek semmi beleszólása nincs (na jó, a családodnak van, de hát ezt te is tudod)
De tény, ezer mást csinálhatnál... sport, kikapcsolódás, aktív szórakozás, bulik, színház, mozi,
Azzal törődj, hogy számodra mi a megfelelő.
Ha egyre inkább úgy fogod érezni, hogy bármilyen szabadidős program, kimozdulás helyett is a játékot választod, illetve szabadidős programon is a játékra gondolsz, akkor már probléma van, mert függőség alakult ki.
Amíg a játék miatt nem mondod azt egy szabadidős programra, hogy "inkább játszok" akkor talán még nincs probléma (függőség).
A játék sokmindentől elveszi az időt, pl. nyelvtanulás, vagy bármi, amiben fejlődni szeretné, de az se megoldás, ha teljesen megvonod magadtól, csakl ne minden késő délutánt-estét a játék töltsön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!