Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az gáz ha már nem akarok...

Az gáz ha már nem akarok barátnőt az életembe?

Figyelt kérdés
Annyian utasítottak már vissza hogy kiábrándultam abból hogy legyen valaki mellettem. Sose tapasztaltam meg a viszonzatlan szerelmet viszont már hozzászoktam. Egyébként nem azt mondom hogy rossz. Mert nekem nem az. Csak már nem vágyom rá. Egyszerűen kiábrándultam. Egyedül terveztem élni is a jövőben. Szerintetek gáz ez? 18/F
2018. aug. 28. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem gáz, hanem értelmetlen amit mondasz. Olyan dologról gondolod azt, hogy rossz, amit még meg sem éltél. Neked is el fog jönni a szerelem az életedbe, és meglátod majd, hogy a legjobb dolog a világon.

Más lenne az, ha akkor írtad volna ezt a kérdést, ha már 2-3 kapcsolaton túl lennél.

2018. aug. 28. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Akkor mondok én is példát. (első válaszoló vagyok)

Sokáig nekem se jöttek össze a csajok, béna voltam, átnéztek rajtam, volt egy-két gyenge próbálkozás, egy-két hónapos járások, de még a szexig se jutottam el egyikkel se. Aztán 20 éves voltam, amikor megismertem Őt. Vörös göndör haj, szeplők, nagy kék szemek, első látásra szerelem lett. Olyanok voltunk, mintha ezer éve ismernénk egymást, sok időt töltöttünk együtt, 2 hét után le is feküdtünk egymással. Mindketten szüzek voltunk még. Nagyon szép másfél évet töltöttünk együtt. Végül szakítottunk, de a szép emlékek megmaradtak.

Szakítás után fejest ugrottam az életbe. Felejteni kellett. Utána már nem görcsöltem a csajozáson, ha van ,úgy is jó, ha nincs, úgy is. Sokat jártam diszkóba, presszóba dartsozni, biliárdozni, sok haverom, ismerősöm lett, és valamiért ragadtak rám a nők. Talán azért, mert mindig nyitott, pozitív, barátságos fickó voltam.

Bejártam az egész országot és fél Európát a munkám során, és szinte mindenhol volt csajom. Voltak 1-2 éves kapcsolataim, de több száz alkalmi is, és a kisujjamat se kellett megmozdítanom érte. Sose törtem magam egy nőért se.

Neked is azt tudom javasolni, hogy élj aktívabb életet, legyél pozitív és laza, mert fiatal vagy, az élet szép, és ne éld meg tragédiának, ha egy nő nem jön össze, mert van még pár milliárd. És próbáld meg nő nélkül is jól érezni magad. Az aktívabb élet alatt pedig azt értem, hogy ne a szobádba éld az életed. Pl. motorozz, focizz, vagy csinálj bármit, amitől jobban érzed magad. A nők szeretik, ha valakiből sugárzik a jó kedv, látszik rajta, hogy nyugodt, boldog az élete. A másik, hogy soha ne érezzék, hogy akarsz tőlük valamit, mert akkor beindul náluk a védekező mechanizmus. Ha úgy nézel rájuk, mint bármelyik haverodra, akkor közelebb engednek magukhoz, és akár kezdeményeznek is. Tehát nem kell betójni tőlük.

Én már picit idősebb vagyok, engem már a negyvenes nők zaklatnak, társat már rég nem akarok, mert nekem így jó, de még most is hetente lehetne másik nőm. Ezt is meg lehet unni.

18 éves vagy, tapasztalatlan, és még sokat fogsz változni. Butaság ilyen fiatalon lemondani a nőkről.

2018. aug. 28. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Van,aki ilyen marad,van aki változik.

Nálad ez még bizonytalan.

30 vagyok és kapcsolatszűz,és nem is vágyok igazán kapcsolatra.

Egy esetben mennék bele ilyesmibe,ha valami hasznon származik belőle.Pl valaki mellett elég erős anyagi biztonságra tennék szert.Amúgy csak kötöttséget látok benne,és elpazarolt időt.

2018. aug. 29. 01:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Bennem is voltak hasonló érzések, nekem is régóta nem alakul párkapcsolat, pedig már a 30-at taposom férfiként. Én azt mondom, nem gáz, ugye egy idő után beleun az ember a keresgélésbe, inkább jobb elkerülni a csalódásokat, ismerem ezt az érzést. De ma már én ezt máshogy látom...

Hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik egy társ. Viszont én is csalódtam jó párszor, kiábrándultam nem egy lányban, végül egy jó ideje azt tapasztalom, hogy az egyedüllétnek is megvan a pozitív oldala, ami nem más, mint a függetlenség.

Munkából hazajövök, 8 órámon túl vagyok és teljesen függetlenül azt csinálhatok, amire van időm otthon, vagy amit épp szeretnék csinálni. Nem szól bele senki, hogy miért csinálom pont azt, nem kell rohannom meló után intézni ezernyi ügyet, nem függök senkitől sem és amondó vagyok, a függetlenség is szerintem egy óriási nagy ajándék.

DE tény, az ember boldogabb, ha van társa, hiszen társas lények vagyunk, én sem tagadom, hogy habár így is elvagyok, de boldogabb lennék, ha megtalálnám azt az egy embert, aki a másik felem, az én társam.

Ezért mégis amondó vagyok, nem szabad feladnod, hiszen fiatal vagy még. Ha nem jön össze, majd egyszer jön egy másik. Fontos, hogy addig is élvezd és használd ki a függetlenséget, és ami még fontosabb: nem szabad senki(nek a hiánya, vagy elutasítása) miatt elkenődni, aki érted sose "kenődne el". Ez talán a legfontosabb, hogy egy visszautasítás után a szív érzéseit háttérbe kell szorítani és átgondolni, hogy miért is kínlódjak én őmiatta, miközben ő sose kínlódna miattam. És akkor kalap-kabát.

Szerintem amúgy a 9es válaszoló tökjól mondta, most így érzel, ami nem baj és hidd el, egyszer be fog toppanni az az illető, akit keresel, előtted még az egész élet. Lehet, hogy ráadásul akkor, amikor nem is számítasz rá, legalábbis a cimboráim tapasztalatai alapján a legtöbbször nekik úgy jött össze. Úgyhogy fel a fejjel! ;)

2018. aug. 29. 18:57
 15/15 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak lányban.
2018. aug. 31. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!