Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet hogy a pszichológus nem...

Lehet hogy a pszichológus nem veszi eszre hogy nagyobb a baj mint gondolja?

Figyelt kérdés
Valóban nem szívesen beszélek magamról de mondtam neki hogy kitöltöttem egy depressziós tesztet és súlyos depressziót állapított meg. Tudom a pszichológus szakember a teszt még teszt de minden nap csak a gyerek miatt nem olom meg magam egyébként egyre jobban hajlok rá. Nem megyek emberek közé nem tudok kimenni de dolgoznom kell ami nehézen megy mert úgy érzem mindig kudarcot vallók így bele sem kezdek. Minden nap rettenetes. Mondtam neki de azt mondja nincs baj.
2018. aug. 19. 17:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#7 amíg a szerződések kötnek nem tudok más munkát keresni. A gyermek is itt van sajnos nincs akire bízzam ha esetleg el is tudom vállalni egy munkát. Emiatt teljesen feleslegesnek érzem magam és egy rakás szerencsétlenségnek.
2018. aug. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!