Van más is rajtam kívül aki nem tud szabadulni a magánytól?
Figyelt kérdés
Néha megismerkedem lányokkal,levelezünk reménykedek hogy most talán sikerül de egy idő után véget ér a levelezés és a találkozásból nem lesz semmi.Aztán jön a következő levél,a következő lány vele is egy darabig levelezünk aztán ő is eltűnik.És ez így megy évről évre.Örökké egyedül maradok.2018. aug. 17. 21:34
11/12 anonim válasza:
# 10 "Én úgy vettem észre,hogy a lányok nagy része nem azért regisztrál egy társkereső oldalra mert társat akar találni,hanem egyszerűen azért,ha éppen unatkozik,le tudja magát kötni valamivel"
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Társat keresni nem föltétlenül azt jelenti, hogy bárkivel összejövök, aki szembejön. Lehet, hogy társkeresői szándékkal jelentkezem ilyen oldalakra, de nem jelenti, hogy bárkivel hajlandó vagyok összekötni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!