Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más is rajtam kívül aki...

Van más is rajtam kívül aki nem tud szabadulni a magánytól?

Figyelt kérdés
Néha megismerkedem lányokkal,levelezünk reménykedek hogy most talán sikerül de egy idő után véget ér a levelezés és a találkozásból nem lesz semmi.Aztán jön a következő levél,a következő lány vele is egy darabig levelezünk aztán ő is eltűnik.És ez így megy évről évre.Örökké egyedül maradok.
2018. aug. 17. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10 "Én úgy vettem észre,hogy a lányok nagy része nem azért regisztrál egy társkereső oldalra mert társat akar találni,hanem egyszerűen azért,ha éppen unatkozik,le tudja magát kötni valamivel"

Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Társat keresni nem föltétlenül azt jelenti, hogy bárkivel összejövök, aki szembejön. Lehet, hogy társkeresői szándékkal jelentkezem ilyen oldalakra, de nem jelenti, hogy bárkivel hajlandó vagyok összekötni az életem.

2018. aug. 17. 23:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Barátaid vannak?
2018. aug. 18. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!