Miért ilyen rossz a mai generáció?
Az a sok xarkavarás ami folyik a mai világban, csak a külsőségek, felszínességek, menőzés, pénz számít...
Facebook be kell jelölni minden hülyét, hogy menő legyek, ha nincs 200 like egy 16-17 éve lány képe alatt akkor nyomorék, ha csak 50 van akkor csak átlagos...
Ja és ha megmondod mit érzel a másik iránt akkor lekoppant, takarodj nekem egy gazdag menő gyerek kell aki fűvel, fával csal.
Csak a maenő gyerek meg csak szép lányokat dug ja és az átlagosakat le szarja...
Lehet nem vagyok égimeszelő, meg nincs 500 ismerösőm, mert nem érzem azt, hogy akit ismerek látásból azt be kéne jelölni.
Lehet ám, hogy csak annyi a bajod, hogy kamasz vagy, ezért vagy tele gátlásokkal ("Lehet nem vagyok égimeszelő"). Bár azt már a népmesékből is megtanulhattad volna, hogy nem a szépség számít, időnként a varangyos békát is érdemes megcsókolni, mert királyfi lesz belőle. :)
"ha megmondod mit érzel a másik iránt akkor lekoppant, takarodj nekem egy gazdag menő gyerek kell aki fűvel, fával csal"
Tanulság: nem kell mindenkinek elmondani, hogy mit érzel, semmi közük hozzá, csak annak mondd el, akit már ismersz annyira, hogy tudhatod előre, nem fog ilyet mondani.
13# Ez hülyeség. A külső nem feltétlen reflektál a személyiségre. Egy tipikus plázacicánál nyilván igen, de egy amúgy szép lánynál miért számítana? Ha mondjuk látsz egy szép lányt olvasni, rögtön elkönyveled (há, vicc), hogy tuti bunkó?
17/L
"10/8 szor úgy se érdekli az ilyeneket semmi, csak a könyv"
Ahhoz képest, hogy még csak tizenvalahány éves vagy, jócskán tele vagy előítéletekkel, tudsz róla?
Aki könyvet olvas, az épp azért teszi, mert nagyon is érdekli őt egy csomó dolog: pont az ilyen dolgokról olvas könyveket. És ez bármi lehet: az emberek, a szerelem, a tizenévesek világa és gondjai, bármi. Ha olvasó lányt látsz, eleve adott, hogy miről beszélgess vele: arról, hogy mit olvas épp, még miket szokott olvasni, miért érdeklik őt azok a dolgok, amikről olvas, stb. Úgyhogy csak bátran. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!