Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ilyen rossz a mai...

Miért ilyen rossz a mai generáció?

Figyelt kérdés

Az a sok xarkavarás ami folyik a mai világban, csak a külsőségek, felszínességek, menőzés, pénz számít...

Facebook be kell jelölni minden hülyét, hogy menő legyek, ha nincs 200 like egy 16-17 éve lány képe alatt akkor nyomorék, ha csak 50 van akkor csak átlagos...

Ja és ha megmondod mit érzel a másik iránt akkor lekoppant, takarodj nekem egy gazdag menő gyerek kell aki fűvel, fával csal.

Csak a maenő gyerek meg csak szép lányokat dug ja és az átlagosakat le szarja...

Lehet nem vagyok égimeszelő, meg nincs 500 ismerösőm, mert nem érzem azt, hogy akit ismerek látásból azt be kéne jelölni.

2018. aug. 7. 16:43
1 2
 1/20 October15 ***** válasza:
78%
Persze-persze. Nyilván megnézte az ismerőseid meg a lájkok számát és azért mondta, hogy nem kellesz neki... kellemes önámítást. :D
2018. aug. 7. 16:48
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Szóval valaki lepattintott és most mindenki más sz*r.
2018. aug. 7. 16:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy réteg. Ha nem tartozol bele, kerüld el, bonyolult?
2018. aug. 7. 16:54
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Hű, köszi a röpke kis általánosítást, látom elég pocsék kedved van.

Igazából én teszek a like és ismerős számokra. Vannak még így.

Mindig is voltak bunkó emberek minden generációban, az szimplán a te hibád, ha te csak ezt veszed észre, és mindenkit egy kalap alá veszel, ami hadd ne mondjam mennyire butaság.

17/L

2018. aug. 7. 16:55
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Részben igazad van, de akkor kérdem én: Ha a menőgyerek felszíneskedik és a szép lányokat d*gja, akkor te miért a menőgyereket keresed? Tán nem te is csak ugyanolyan felszínes vagy mint a srác?... Keress átlagos srácot, aki nem facebook bu*i, hidd el olyan is akad.

Egyébként én is utálom az ilyen facebook patkányokat, nem is használom a facebookot, csak ha nagyon muszáj.

Keress a személyiségednek megfelelő társaságot, barátot, nem kell a sok hülye után menni.

2018. aug. 7. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

"Az a sok xarkavarás ami folyik a mai világban, csak a külsőségek, felszínességek, menőzés, pénz számít..."

Hát édes barátom, el kell hogy keserítselek, ez mindig is így volt, csak akkor nem volt semmilyen olyan platform, mint a fb, ahol egymás arcába is tolhatjátok a pénzeteket.

ÉS: nem minden lány olyan. Bármilyen meglepő, találhatsz magadnak normálisat, de valószínűleg nem a te súlycsoportodban keresel, és azok kellenek, akiket pont nem kaphatsz meg. Hát ilyen ez, te se vagy jobb.

A magasság annyira nem számít igazából, csak mondom.

Ha pedig ennyire zavar a helyzeted, akkor tedd azt, mint a többi korodbeli, asszimilálódj, és akkor nem fogsz mensizni:D

2018. aug. 7. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Én nem tudom! Nekem nincs facebookom,nekem életem van!
2018. aug. 7. 17:02
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

"Lehet ... nincs 500 ismerösőm, mert nem érzem azt, hogy akit ismerek látásból azt be kéne jelölni."

Akkor ne jelöld be és kész. De ettől miért érzed rosszul magad a bőrödben? A face amúgy is kimegy a divatból, nem hallottál még róla?

2018. aug. 7. 17:09
 9/20 anonim ***** válasza:
5# vagyok. Természetesen ez ugyanúgy igaz, akkor is ha lány vagy, akkor is ha fiú vagy. (Csak azért mondom, mert az első sort még úgy írtad mintha lány lennél, utána meg fiúként folytattad, szóval nem találgattam :D)
2018. aug. 7. 17:13
 10/20 anonim ***** válasza:
A világ szar hely volt mindig is, és az is marad. Nyugtasson a tudat hogy egy nap majd az unokáidat fogod azzal fárasztani hogy milyen szépek voltak ezek a 2010es facebookozós évek, mikor még nem lehetett a hologramtelefonról virtuális LSD-t letölteni egyenesen az agyadba, vagy mittudomén.
2018. aug. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!