Képes egy ember kiszívni a saját tokáját?
Figyelt kérdés
Mármint ha például nagyon nagy és tegyük fel elér a szádig, ki tudod szívni?2018. aug. 3. 16:38
1/10 anonim válasza:
Látszik, hogy az egyedüllét milyen hülye gondolatokat szül...
Ez honnan jött? Miért tudnád kiszívni???
2/10 anonim válasza:
Itt egy tökéletes példa arra, hogy néha a nyári szünet nem tesz jót egy-két embernek!
3/10 anonim válasza:
Mi ez a kérdés? XDDDD Eskü felvisítottam. Nem szoktam ilyet mondani, de már itt az ideje, hogy elkezdődjön az iskola.
6/10 anonim válasza:
Erre inkább nem válaszolok semmit! De van 1 furcsa trükk, ami felidegesítette az orvosokat! ☺️
8/10 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg arra gondolt, hogy megfelelő nyílást vágva/harapva kiszívhatja-e a benne lévő zsírt.
NEM.
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lehetséges, naggggyon extrémen kövér ember esetében TALÁN, de szerintem elég nehéz azt oda felhajtani, masszívabb, mint mondjuk egy csüngős has :D xD
Istenem ez a kérdés.. :D
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező, kérlek mondd, hogy a párod nem ezzel magyarázott meg egy furcsa vöröses foltot a nyakán.
Mert akkor van egy elég rossz hírem.
Ha meg te akarod ezt beadni valakinek, akkor is van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!