Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ingyen ölelés Nyíregyházán?

Ingyen ölelés Nyíregyházán?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy ilyen mozgalom, csatlakoznál?

Sok a magányos, depressziós, szomorú, szeretethiányos ember, amin már egy őszinte ölelés is sokat segítene, de nem mindig van kit megölelni.

Szívesen adnék-kapnék öleléseket, és szeretnék Nyíregyházán szervezni egy ingyen ölelés osztogató akciót.

2018. aug. 2. 07:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam. Mindenhol vannak rendes emberek, de rosszindulatúak is. Aki kedves lesz velünk, az vissza is kapja, aki pedig csak piszkálni akar minket, az alá nem adjuk a lovat. :)
2018. aug. 2. 10:32
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
Ingyen dugás is lesz??
2018. aug. 2. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Csatlakoznék Hozzád, csak kicsit messze lakom :( (18F)
2018. aug. 2. 12:00
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
nem kellene, félnék hogy rühatka fertőzést kapnék az ölelőtől mert már előttem ki tudja hány emberrel ölelkezett
2018. aug. 2. 12:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
kérlek ha megcsináljátok, írd majd le ide hogy alakult, tényleg kíváncsi lennék hogy fogadják az itteniek az ilyesmit :)
2018. aug. 2. 20:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne? :-)
2018. aug. 3. 03:17
 17/21 anonim válasza:

Én is támogatom az ötletet *-*

Ha lesz bármi infó róla tudsz írni majd privibe?^^

2018. aug. 4. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
ne csak privibe írjon majd hanem ide nyilvánosan is, hátha a kérdéshez téved egy olyan környékbeli aki szimpatizálna az ötlettel:)
2018. aug. 4. 21:35
 19/21 A kérdező kommentje:

Aki szeretne csatlakozni, az privátban is írhat. De most már lányok is jelentkezhetnének. :D

A helyszín nem biztos, hogy Nyíregyháza lesz, mert eddig többen jelentkeztek a környékről, mint ebből a városból, de ahogy alakul, úgy megbeszéljük, hogy mindenkinek jó legyen.

2018. aug. 4. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyem a szíved, ez nagyon cuki :D Ha netán Békés megye környékén akcióztok valamikor, rám is számíthattok :D
2018. aug. 9. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!