Vágyom az ölelésre. Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Annyira magányossá váltam az utobbi időben elkoltöztunk egy eve sok stressz ért.. Nincsenek barátaim és félek. Szükségem van kapcsolatra és emberekre.. Mit tegyek?16L2018. jan. 21. 17:57
1/12 anonim válasza:
Próbálj meg barátkozni a környezetedben (iskola stb.), és nyitni a számodra szimpatikus emberek felé.
2/12 anonim válasza:
Ha gondolod ismerjük meg egymást és talán lesz belőle ölelés is 😊
3/12 anonim válasza:
Te vagy a lány verzióm. Pacsi! 16/F
4/12 anonim válasza:
Azt tegyed hogy ne tegyel kart magadban semmi fele keppen,ne okold onmagad,ne nyulj emiatt karos dolgokhoz...es tarts ki..ha ott lennék biztos nagyon sok olelest adnek...tobbet mint el tudsz képzelni...tuti segítenék...de ezzel nem vagy egyedül...csak ne tedd tönkre magad se drogokkal se semmivel...barmennyire is meg vagy zuhanva...
5/12 anonim válasza:
2-es én kérek ölelést, mondjuk srác vagyok, de nekem nem gáz XD vagy te csak lányokat "vígasztalsz"?
6/12 anonim válasza:
#5: Miből szűrted le, hogy én tuti fiú vagyok? 😁
8/12 A kérdező kommentje:
19:44 ez nagyon nagyon kedves toled😊
2018. jan. 21. 21:02
9/12 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok :/
Felajánlanék egy ölelést, csak hát gondolom a világ két másik végén vagyunk egymáshoz képest :/
10/12 anonim válasza:
irhatsz nekem nyugodtan ha szeretnel velem is hasonlo helyzet van es szivesen ismerkedek barkivel:3
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!