Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz ha én csak egy kis ölelésre vágyom?
Persze nem kizárólag ez minden vágyam, de az nagyon hiányzik. Egy lánytól. És attól félek, hogy félreértenék. Igazából nem is mernék megölelni senkit, mert vagy hülyének néznének vagy ferde szemmel néznének rám, nem tudom...
Hát ez elég gáz biztos. Fiú vagyok és szűz :P
Főleg lányok válasza érdekelne. Ti hogy vagytok ezzel? Mást is megöleltek vagy csak a párotokat?
Mi az, hogy "ratyi"?
Hát nem nagyon vannak ilyen közelebbi lány ismerőseim. Nem tudom, nálunk ez nem nagyon divat, úgy vettem észre. Mondjuk itt viszonylag kevesen vagyunk, egy kis faluban élek és nem nagyon tudok eljárni sehova. De lenen egy lány akinek talán el is merném mondani, viszont félek, hogy akkor ő többet akarna. Én pedig tőle nem szeretnék semmi többet :P
Na mindegy. Tudtam én, hogy gáz ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!