Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti hol ismerkednétek, hol...

Ti hol ismerkednétek, hol keresnétek magatoknak társat ha nem lenne internet? És nem lennének közösségi oldalak sem?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy kevesebb magányos ember lenne
2018. aug. 1. 21:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
7-es én egyszer megismerkedtem egy lánnyal akivel jóba lettem,el akartam kérni a számát ő meg azt mondta inkább jelöljem be facebookon.Mondtam neki nincs facebookom erre megadta a számát.
2018. aug. 1. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szórakozni jöttek,nem ismerkedni."

Na ez az, hogy te se ismerkedni menj, hanem szórakozni és közben megismerni másokat. Legyen bármi más indokod arra, hogy szóba akarsz állni egy nővel, mint az, hogy kéne egy csaj mert épp nincs.

2018. aug. 1. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Soha nem ismerkedtem kifejezetten párkapcsolati céllal, főleg nem interneten, így ebből a szempontból semmi sem változna.
2018. aug. 2. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg itthon ülnék, magánytól depressziósan. Sőt, inkább pszichiátrián kezelnének, mert felvágtam volna az ereimet már sokadszorra.

Ehelyett most az internetnek hála mindenféle módszert, ismeretet(főleg kommunikáció és önismeret) és gondolkodásmódot elsajátíthattam, amivel kezembe vehettem az irányítást, boldoggá tehettem az életemet, szorongásnélkülivé, megtanulhattam pl kapcsolatokat kialakítani akár internet nélkül 🙂

2018. aug. 2. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ehelyett most az internetnek hála mindenféle módszert, ismeretet(főleg kommunikáció és önismeret) és gondolkodásmódot elsajátíthattam..."

Volt erre régen is lehetőség. Úgy hívták: könyv.

Az ismerkedés pedig diszkóban, házibuliban, koncerteken, sörözőben, kávézóban történt. De még az utcán is előfordult.

2020. máj. 20. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:
De szociális fóbia. Nem merek kimozdulni. Könyvekért sem.
2020. máj. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!