Szerintetek túlzásba viszem?
Sziasztok!!
A kálváriám 4 éve kezdődött!
Volt egy srác aki szeretett volna járni velem, de én mondtam neki hogy ne haragudj de én ezt nem szeretném!
Látszólag megértette de néhány hónappal később elkezdött a pokol
Kezdetben még csak Facebookon írt mindenféle pocskondiázos üzenetet, majd miután tiltottam jött a személyes megkeresés a telefonos és sms-es zaklatás.....feljelentettem
Elindult a nyomozás (irtó ügyesen csinálta a dolgokat így tavoltartas végzés lett az ítélet)
De onnantól kezdve bedurvult...követett mindenhová többször bántalmazott is megfélemlített
Egy idő után már nem mertem szólni senkinek sem csak csendben turtem
Mások előtt felfestettem a mosolyt éjszaka bogtem a szobámban
Közben Ő mindenféle kapcsolatomat tonkre tett
Szinte egy ember sem maradt mellettem a szüleimet kívül...
Kb ket és fél éven keresztül ment a megaláztatás....
Akkor voltam 19 éves
Most hogy másfél éve csak nagy ritkán bukkan fel én még mindig szenvedek
És nem is a testi bántalmazás viselt meg hanem a lelki....
Oly sokszor hallottam azt hogy semmi más nem vagyok csak egy jó test és szép arc....már teljesen megutaltam magam
Azóta nem nyilok meg az embereknek szinte taszitom magam mellől őket...
Egyszerűen nem tudok túllépni rajta
Pedig tud hogy masfel év alatt már túl kellett volna lennem de nem megy
Pedig 22 éves vagyok szeretnék szerelmes lenni, barátokat szerezni élni boldog lenni de nekem nem megy
Nagyon sajnálom hogy ezeket átt kell élned.
Semmi sem lehetetlen csak akarni és tenni kell érte.
Terhelő bizonyítékra volna szükség aztán irány a rendőrség, videó felvétel,hang felvétel amiből jó ha több van aztán csinálj belőle másolatot és vidd be a rendőrségre, másképp sajnos nem sok mindenre számíthatsz, amiket pedig ő mond neked az nem igaz csak tönkre akar tenni ahogy olvasom már lassan el is éri a hatását ezért kell cselekedned és bizonyítékot gyűjteni hogy be zárják a börtönbe, sok sikert kívánok és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!