Szerintetek túlzásba viszem?
Van 2 barátnőm és így 3-an vagyunk legjobb baratnok.
Viszont legtobbszor ki vagyok kozositve es nem foglalkoznak velem. Egyszer elmentek ketten egyutt valahova es azota meg kevesebbet foglalkoznak velem, egymast mindig dicserik me vigasztaljak ha valami baj van nekem meg annyit nem mondanak hogy jol vagyok-e. Ha en megkerek toluk pl. hogy kiserjenek el mondjuk a boltba akkor jonnek a kifogasok egymast meg rogton. Ezt mar tobbszor megbeszeltem veluk de szerintuk tulzasba viszem.
Én is így voltam két "barátnőmmel" az osztályban. Már én éreztem szánalmasnak, hogy mindig én megyek oda hozzájuk, ők meg hozzám maguktól sose, szóval abbahagytam. Utána volt, hogy egyszer-kétszer eszükbe jutottam, rendszerint akkor, amikor a másikuk nem volt ott, de olyankor direkt flegma voltam velük :D Szerencsére lekoptak rólam.
Inkább vagyok egyedül, minthogy megalázzam magam azzal, hogy olyanokkal barátkozok, akiknek nincs szükségük rám.
Szerintem ne barátkozz velük. Nem csak ők vannak a világon. De ha épp nincs más, még egyedül is jobb, mint ilyen helyzetben.
Általában az szokott ilyenkor lenni, hogy szépen elfelejtenek, elvannak együtt, aztán amikor összevesznek valamin, az egyikük (jellemzően aki kicsit közelebb állt hozzád, amikor haverkodtatok) jön majd zokogni a válladon, hogy a másik milyen szemét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!