Változhat a személyiségem, ha túlzásba viszem a horrort?
A horror nem tesz komolyabbá, max hozzászoksz az ijesztgetésekhez és kiismered őket, így később kevésbé hatnak rád a filmek, jobb gyomrod lesz a gore-hoz. De komolyabb nem leszel tőle.
Ha komolyabb akarnál lenni, figyeld meg, mitől vagy milyen szituban vagy flúgos és szeleburdi. Legközelebb ha olyan szituban vagy, cselekedj tudatosan. De valószínűleg amúgy is benő a fejed lágya - gondolom, nagyon fiatal vagy még, a kérdésedből ítélve.
Én amikor túlzásba vittem a horrort annyi történt, hogy egy fűrészt egy arcmozdulat nélkül és egy kis megijedés nélkül megnéztem, meg egy Démonok között se ártott semmit, olyan nyugodtan aludtam este, mintha a micimackót néztem volna.
Annyi lesz, hogy szemrebbenés nélkül fogod nézni a horrorokat és unalmas lesz mind, azon kívül semmi nem fog változni :D
Ahogy kb előttem is írták, picit ki lehet égni, elején még tökre paráztam a horroroktól a durva részeknél is hideg futkosott a hátamon stb. Megnéztem már több százat, azóta ha erőszakot látok a filmekben már nem érint meg annyira, sőt néha érzem, hogy néznék valami brutális, lélekölő filmet.
Személyiség megváltozása? Nem igazán, bár ha megnézel valami igazán durva filmet (nem ilyen ijesztgetősre gondolok mint a Démonok között ami horror tiniknek) akkor a hangulatodat elcseszheti pár napra és látni fogják rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!