Milyen pszichiátriai betegségem alakult ki?
Mély stádiumba kerültél.
Annak oka van miért nem akar veled összejönni egyik lány sem. Ezt nem tudod elfogadni.
Például nekem volt olyan pont az életemben, amikor egy nap alatt 2 lánnyal is összejöhettem volna, ha lett volna kocsim. De mivel nincs, mert fiatal vagyok és nem gazdag családba születtem, így mindkettő úszott.
Idő kell tudni elfogadni, az élet nem igazságos. Van akinek van lehetősége könnyedén csajozni, van akinek ez nem jut. A világ igazságtalan és ebbe kell élned.
Mást nem tudsz csinálni.
Pánikbetegség?
Lehet hogy azok a csajok hosszútávon nem tettek volna boldoggá.De ezért ne büntesd magad.Előbb utóbb találkozol valakivel aki nem azt fogja nézni (ezt az első válaszolónak)
hogy van e kocsid hanem hogy milyen ember vagy.
Ez bonyolultabb kérdés is, ami nem épp gyk színvonalon tárgyalható.
Mert ugyebár, hogy mennyire vagyok jó ember azt a pénz is befolyásolja.
Anyagi biztonság az életünk alapja. Ha ezt nem tudom megteremteni nem vagyok jó ember.
Viszont van olyan hogy mobilizáció és karrierépítés.
Vannak ismerőseim, akiket nem támogattak a szüleik és kb szakmunkásig jutottak. Nem tudom hogy élnek, de ha valahogy is, akkor 8 óra kemény munka árán, feltételezem azt.
Ezzel szemben van olyan ismerősöm is, aki nagyszülei által egyből cégvezető lett. Menő képek, külföldi nyaralások, sok különböző csaj a képein. Minden nap buli.
Gyomor kell megemészteni, hogy ilyen a világunk. Van aki küzdhet életébe, hogy épp meg tudjon élni, van aki minden napot buliként él meg és nem kell sokat dolgoznia érte.
Sokan nem tudnak feltörni: Nézd meg szociológia. Pl hány cigányt látsz felsőokatatásba. Semmi lehetőségük nincs bekerülni.
Az élet nem habos torta. Legalábbis nem mindenkinek az.
Amikor kirekesztettnek érzed magad a társadalomból, akkor jönnek ezek a pszichés tünetek.
Az igazság pedig az, hogy minden oka a pénz és a társadalmi rendszer.
De ezzel a témával kapcsolatban csend van mindenki felől. Akinek jól megy csendben reménykedik, reméli sokáig így marad még.
Akinek rosszul megszívta és őrjöng sok esetben.
Pszichológia összefoglalva pár sorban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!