Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is beletörődött már, hogy...

Más is beletörődött már, hogy sosem lesz senkije?

Figyelt kérdés

2018. júl. 25. 23:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
#18: Fogyatékos vagyok, látszik is rajtam elég jól és papírom is van róla ami sajnos semmire sem jogosít fel. És neked ezzel konkrétan mi a problémád?
2018. júl. 26. 00:30
 22/40 anonim ***** válasza:
olyanra fokuszalsz amire nem kene
2018. júl. 26. 00:56
 23/40 anonim ***** válasza:
Én már bele, ez van! 31/L
2018. júl. 26. 02:07
 24/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, menj szakemberhez, tedd rendbe magad, és úgy akarj társat!

Ebben az állapotban persze, hogy nem megy.

Ilyen hülyeségeket, hogy halálos beteg lennél inkább, ne írj ide!

Én az vagyok, de ha ilyen pesszimista lennék, elszégyellném magam!

2018. júl. 26. 08:01
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem veszem hogy depressziós vagyok, megállapították. Egyébként szerelmes vagyok, és hát eljátszottam az öngyilkosság gondolatával. Kevésnek, senkinek érzem magam. Bármit is fogok elérni, senkinek fogom érezni magam. Mert..ez hosszú, de a lényeg hogy ezt vésték belém gyerek koromtól. Nem szeretném részletezni. Annyira vágyom rá, de még az öngyilkosságot sem engedhetem meg magamnak. Nem mutatom ki, nevetek, meg próbálom takarni, de ami belül mardos, az félelmetesen durva. Szeretnék meghalni, megpihenni mindenkitől. Annyira, hogy már nem is félek szinte a haláltól. A megszűnési vágy már jóval erősebb a halálfélelemnél.
2018. júl. 26. 10:43
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Jelenleg még semmi okom sincs beletörődni az örök magányba, hiszen borzasztóan fiatal vagyok ahhoz, hogy így tegyek. Azzal tisztában vagyok, hogy nem vagyok egy könnyű eset, elég sok mindentől félek, leginkább különböző élethelyzetektől, attól, hogy nem felelek meg egyes személyeknek, akik fontosak számomra stb. Általában emellé még túl sokat is agyalok és gyakran rám tör a szorongás. Akiknek a véleményt korábban a küsőmről kérdeztem, mind azon a véleményen voltak, hogy "szép" vagyok. Viszont van reális énképem és másokhoz mérten tudom jól, hogy még a legnagyobb jóindulattal is csak átlagosan nézek ki. De nem adom fel! Bízom benne, hogy sikerül találnom valakit, aki így fog szeretni, amilyen vagyok. 17/L
2018. júl. 26. 10:55
 27/40 anonim válasza:

Ne add fel!Ne görcsölj azon a kva szerelmen,az igazit úgy is utánad toljá az ördög talicskán.Én is magányosnak érzem magam,de depressziósnak meg akkor,ha görcsösen akarok dolgokat,mikor lazítok a témán ,már jobban érzem magam.Viszont,ha már annyira súlyos a helyzet,tessék menni dokihoz,és feliratni valamit,ha ő úgy látja,ha elég a pszichológus ,akkor inkább csak hozzá menj,persze az nem olcsó,viszont a pszichiáter lehet tud ajánlani neked költségmenteset.

Remélem ki tudsz lubickolni ebből,akivel csak tudod beszéld ki magad!Ha leírod attól is megkönnyebűl az ember,menj ki a szabadba,még ha rohadt nehéz megeröltetni magad,vegyél kutyát ,sétáltasd,ráadásul rá figyelni kell,nem lesz időd a bajoddal foglalkozni,jó terapeuta :) egy kutyus,séti közben több emberrel ismerkednél meg....

Remélem tudtam segíteni,szurkolok Neked!!Valamiért csak itt kell legyél.. :)

2018. júl. 26. 23:26
 28/40 anonim ***** válasza:
21. Igen?! Büszke is vagy rá ezek szerint :D
2018. júl. 26. 23:44
 29/40 anonim ***** válasza:
#28: Szeretnél a rendőrségen kikötni internetes zaklatás miatt? Csak hogy tudd, feljelentés esetén a szolgáltató köteles kiadni az ip címed alapján a személyes adataidat és akkor megkapod az idézést vagy házhoz mennek ki érted. Jelentettem már fel hozzád hasonlót alig egy évvel ezelőtt és voltam bent tanúskodni miatta. Az illetőt gyorsított eljárásban 8 hónap elzárást kapott javító-nevelő intézetben. Szóval gondol meg mit írsz ide legközelebb, ez volt az utolsó dobásod.
2018. júl. 27. 00:06
 30/40 anonim ***** válasza:
hujjujujujj komoly dolgok mennek itt:D
2018. júl. 27. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!