Más is beletörődött már, hogy sosem lesz senkije?
Kérdező, menj szakemberhez, tedd rendbe magad, és úgy akarj társat!
Ebben az állapotban persze, hogy nem megy.
Ilyen hülyeségeket, hogy halálos beteg lennél inkább, ne írj ide!
Én az vagyok, de ha ilyen pesszimista lennék, elszégyellném magam!
Ne add fel!Ne görcsölj azon a kva szerelmen,az igazit úgy is utánad toljá az ördög talicskán.Én is magányosnak érzem magam,de depressziósnak meg akkor,ha görcsösen akarok dolgokat,mikor lazítok a témán ,már jobban érzem magam.Viszont,ha már annyira súlyos a helyzet,tessék menni dokihoz,és feliratni valamit,ha ő úgy látja,ha elég a pszichológus ,akkor inkább csak hozzá menj,persze az nem olcsó,viszont a pszichiáter lehet tud ajánlani neked költségmenteset.
Remélem ki tudsz lubickolni ebből,akivel csak tudod beszéld ki magad!Ha leírod attól is megkönnyebűl az ember,menj ki a szabadba,még ha rohadt nehéz megeröltetni magad,vegyél kutyát ,sétáltasd,ráadásul rá figyelni kell,nem lesz időd a bajoddal foglalkozni,jó terapeuta :) egy kutyus,séti közben több emberrel ismerkednél meg....
Remélem tudtam segíteni,szurkolok Neked!!Valamiért csak itt kell legyél.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!