Más is beletörődött már, hogy sosem lesz senkije?
11/40 A kérdező kommentje:
32 N Komoly lelki problémákkal küzdök, a depresszió mellett. Pl önbizalom hiány, értéktelenség érzése stb. Labilis vagyok lelkileg. Tuti hogy valami negatívat sugárzok kifelé- gondolom- mert valami oka kell, hogy legyen. Csúnya nem vagyok, de ez már nem is arról szól, rengeteg nálam csúnyább nőnek van párja.
#9: A magány nagyon is vágóhídra tudja küldeni az embert, ha úgy akarja,csak kérdés mikor jön el az ideje. Én pl. ma üvöltöttem fél órán keresztül a háztetőről úgy, hogy az egész környék jól hallotta. Ezt pedig az elmúlt 8 évben nem csináltam egyszer sem, pedig akkor sem volt barátnőm ahogyan most sincs.
2018. júl. 25. 23:45
2018. júl. 25. 23:47
14/40 A kérdező kommentje:
Talán bele kéne törődnöm. De azért mégiscsak fáj. Elfoglalom magam, meg minden, de a magány egy szemét, lappangó vírus. Megfertőzi a szívet. Nem tudok nem szomorú lenni emiatt, képtelen vagyok rá.
A helyzet az, hogy ez a kérdés szerintem addig érvényes igazán, ameddig bele nem szeretsz valakibe. A pékfiúba, a szomszéd lányba, Horváth Charlie-ba vagy egy román bácsiba, teljesen mindegy. Utána az lesz a kérdés miért ne öljem meg maga, mert Ő sohasem lesz az enyém. És az már egy fokkal veszélyesebb szintje a magánynak. Akkor fogsz üvölteni a tetőről fél órán keresztül fájdalmadban ahogyan én ma. 36/F
2018. júl. 25. 23:56
2018. júl. 26. 00:01
13.mas most biztos fogyatékosnak gondolnak! xd
Hát ahogy nállam eddig alakul a párkapcsolati téma,nagyon valószinü,hogy magányos leszek.
F24
2018. júl. 26. 00:08
Honnan veszed te hogy depressziós vagy?Istenem...valakinek meghal a kutyaja,vagy ismerőse,es rogton diagnosztikalja maganal a depressziót...aminek nincs konkrét oka de hagyjuk is.. onbizalmat sikerelmennyel lehet fejleszteni,kuzd le a felelmeidet,legkisebbtol a legnagyobbig,ezekbol a kisebb dolgokból osszeadodik az onbizalom,es majd a legnagyobb szarba is bele mered vagni a fejszed.
Amúgy a kérdésre válaszolva: Sajnos beletorodtem.
2018. júl. 26. 00:10
Én 30 éves koromra tervezek barátnőt. Addig talán már lesz sok pénzem és vonzó leszek.
Mert pénzzel tuti menne, csak egyetemista vagyok, így még nem.:/
23f
2018. júl. 26. 00:10
Nem törödtem bele, de nem is ragaszkodok görcsösen hogy megtaláljam, és ezt irom úgy, hogy nincs senkim jó ideje. Meg kell találni azt ami igy is boldoggá tesz. Én megtaláltam. Ha jön a nagy szerelem az csak extra lesz.....
30/f
2018. júl. 26. 00:18
Kapcsolódó kérdések: