Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi tévő legyek?

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Pár éve nagyon rossz lelki és fizikai állapotban voltam. Úgy gondoltam, hogy csak úgy tudok változtatni, hogy leépítettem a teljes ismeretségi körömet, ki kellett szakadnom a "világomból". Ezt sikerült is megtennem. Sikerült sok rossz dolgot megváltoztatni az életemben, de most ebben a pillanatban itt vagyok tök egyedül. A családtagom, akivel közösen bérlem a lakást elutazott egy hétre. Egész nap itt vagyok egyedül és úgy igazán most jövök rá, hogy senkit nem tudok felhívni, hogy beszéljünk vagy csináljunk valamit. Nem tudom mit csináljak, nem a legjobb így lenni. Nem tudom, hogy hol, hogyan, kivel ismerkedjek. Munkahelyemen elég jó kapcsolatom van a kollégákkal, de egy bizonyos szintnél tovább nem megy a kapcsolatépítés, egyszerűen nem vagyok képes közel engedni embereket magamhoz. Pedig próbálom, de nem megy. Ti mit tennétek a helyemben?
2018. júl. 13. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Jól indultál, csak türelmetlen vagy. Türelem, és ahogy eddig kialakítottad, meg fognak jelenni a barátjelöltek is. Ne sürgesd, mert ezzel pont belassítod a folyamatot, amit te magad indítottál.Légy nyitottt, és figyelj csendben meg fognak érkezni az életedbe azok akiknek nálad a helye.
2018. júl. 13. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nem tudod közelebb engedni magsdhoz az embereket? Nem bízol bennük, nem érdekelnek annyira, vagy magadról nincs kedved beszélni, nem tudod hogyan kell kezdeményezni, félsz a visszautasítastól? Milyen szerinted az olyan kapcsolat amikor már sikerült valakinek közel kerülnie?
2018. júl. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!