Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kover pasikent nem lehet...

Kover pasikent nem lehet baratnom sosem?

Figyelt kérdés
Nem erdekell milyen kulsore...Felollem sokak altal mondott lecsunyazott csajjal is osszejonnek...Mert en mindenkinek adok eselyt.De eddig 3 not leszamitva,sosem erdekeltrem mast.Csak egybol lett rovid kapcsolat.120 kilo vagyok es 174 centi.
2018. júl. 5. 19:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!
2018. júl. 5. 21:37
 22/26 anonim ***** válasza:

"Nem fogyok :/

1 kilo ment le ket het alatt...Sokszor ehen huztam le a munkahelyet.Azutan gyumolcs.Max egy ket harapast ettem fott etelt.

Nem megy a fogyokura."

Nézd meg mennyi kalóriára lenne szükséged az ideális testsúlyod fenntartásához és ahhoz tartsd magad (szigorúan), akkor majd előbb utóbb beállsz arra a súlyra.

Amúgy vannak kövér csávók barátnővel, de ez nem jelenti, hogy biztos, hogy neked is sikerül.

2018. júl. 5. 22:35
 23/26 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..

Ezek szerint felszaladt az előző kérdésed óta pár kiló.

Ha nem fogadod meg a tanácsokat, és saját magadat mantrázod úgy kevés esélyed marad.

2018. júl. 6. 15:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a kövérséged, hanem a negatív beállítódásod, kisugárzásod, hozzáállásod a fő probléma.

Meg az is lehet, hogy ápolatlanság, ízléstelenség....

A nők szeretik a kellemes parfümöket, a jó illatot, a borotvált pasit ÉS a kedves, udvarias, barátságos, lovagias viselkedést - lehet, ez utóbbi hiányzik belőled és valójában nem is a külsőddel, hanem a belsőddel van a probléma, mert nem hiszem el, hogy aki keres, akar, tesz érte, az nem képes senkivel összejönni! Csak az a vesztes, aki feladta!

2018. júl. 6. 15:43
 25/26 Whitewolf19 ***** válasza:
Mondjuk sportolni sem ártana a diéta mellé egy előre beállított étrend mellé... a kövérség lustaság, igénytelenség. Én nem vagyok gazdag és mégis tudok intenzíven sportolni meg rendesen étkezni..
2018. júl. 8. 08:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom amiket irtatok...de feladom.Nem fogok kinlodni,eheztetni magam.Ha lefogyok se biztos,h kellek egyaltalan valakinek!
2018. júl. 8. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!