Kover pasikent nem lehet baratnom sosem?
"Nem fogyok :/
1 kilo ment le ket het alatt...Sokszor ehen huztam le a munkahelyet.Azutan gyumolcs.Max egy ket harapast ettem fott etelt.
Nem megy a fogyokura."
Nézd meg mennyi kalóriára lenne szükséged az ideális testsúlyod fenntartásához és ahhoz tartsd magad (szigorúan), akkor majd előbb utóbb beállsz arra a súlyra.
Amúgy vannak kövér csávók barátnővel, de ez nem jelenti, hogy biztos, hogy neked is sikerül.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Ezek szerint felszaladt az előző kérdésed óta pár kiló.
Ha nem fogadod meg a tanácsokat, és saját magadat mantrázod úgy kevés esélyed marad.
Szerintem nem a kövérséged, hanem a negatív beállítódásod, kisugárzásod, hozzáállásod a fő probléma.
Meg az is lehet, hogy ápolatlanság, ízléstelenség....
A nők szeretik a kellemes parfümöket, a jó illatot, a borotvált pasit ÉS a kedves, udvarias, barátságos, lovagias viselkedést - lehet, ez utóbbi hiányzik belőled és valójában nem is a külsőddel, hanem a belsőddel van a probléma, mert nem hiszem el, hogy aki keres, akar, tesz érte, az nem képes senkivel összejönni! Csak az a vesztes, aki feladta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!