Kover pasikent nem lehet baratnom sosem?
Figyelt kérdés
Nem erdekell milyen kulsore...Felollem sokak altal mondott lecsunyazott csajjal is osszejonnek...Mert en mindenkinek adok eselyt.De eddig 3 not leszamitva,sosem erdekeltrem mast.Csak egybol lett rovid kapcsolat.120 kilo vagyok es 174 centi.2018. júl. 5. 19:36
11/26 anonim válasza:
ja és havi 2 kg fogyás bőven elég.
mit vártál? amit évek alatt felszedtél az majd lemegy egy hónap alatt?
számolj havi 2 kg-val, az is 2 év alatt 40 kiló minusz.
és még csak sokkal kevesebbet se kell zabálni hozzá.
12/26 anonim válasza:
A kövér nők mind ezt mondják. Ők nem is esznek, és levegőt is éppen hogy csak vesznek. És még is folyton híznak. No egy ilyent keress magadnak. Arról ismerszik meg, hogy folyton eszik. Még ki sem lép a boltból, az első falat már a szájába van. A gyerekét ugyanilyenre neveli.
14/26 A kérdező kommentje:
Egyszer 118 kilorol lementem 89 re...Kapaszkodjatok meg: 1 honap alatt.Akkor 25 voltam,most 30.Majdnem tonkrement a gyomrom.
2018. júl. 5. 20:56
15/26 A kérdező kommentje:
Amugy penzem is van kedves akarhanyadik valaszolo!
2018. júl. 5. 20:56
16/26 anonim válasza:
nem csoda hogy tönkrement a gyomrod, havi 2 kg fogyás az egészséges. ha van pénzed, ne aggódj, lesz nőd!
17/26 A kérdező kommentje:
Ha van penzem lesz nom????Ez nem igaz...Senkinek se kellek.
Nem iszom alkoholt rendszeresen,nem dohanyzom,a penz 80 szazalekat leteszem minden honapban,es van hazam...csak eletkedvem nincs mar.
2018. júl. 5. 21:00
18/26 anonim válasza:
a senkinek se kellek-et hogy érted? tinderen mindenki balra húz? vagy élőben megpróbálsz ismerkedni mondjuk heti 1-2 nővel? neten még a normális pasik se nagyon kellenek a nőknek. élőben kell.
de ha ennyire el vagy keseredve, akkor pláne jót tenne a fogyás és a sportolás sztem. növeli az önbizalmat.
19/26 A kérdező kommentje:
Latom eloben,hogy kerulnek a nok.Nincs onbizalmam...neten szoktam ismerkedni.
2018. júl. 5. 21:15
20/26 anonim válasza:
hát ha nincs önbizalmad meg csak neten mersz ismerkedni akkor mindegy mennyi pénzed van. valami szerencsétlent kifoghatsz neten. neten ezerszer válogatósabbak a nők mint élőben amúgy. élőben sokkal több esélyed van nőt szerezni. bár dagattan nehéz. plusz gondolom nincs a homlokodra irva hogy sok pénzed van. meg ha tényleg sok pénzed lenne, akkor lenne egy 20 millás mercid minimum, de akkor meg önbizalmad is lenne. tehát sok pénzed nem lehet annyira. így ismét oda tudok kilyukadni, hogy fogyj le, és ismerkedj élőben. neten nem fog összejönni. legalább egy fotózásra fizess be 50 ezerér hogy jó képek legyenek, plusz egy stylist hogy kialakítsa a ruha designod. úgy tán nő valamennyit az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!