Mit tegyek, ha nem foglalkozik velem senki, és úgy érzem a világon senki sem szeret? Ez azt jelenti velem van baj?
Akkor fogjatok kezet, és foglalkozzatok egymással itt gykn.
Az a baj, az ilyen emberekkel, h utálják magukat és ezért azt hiszik, senkisem szeret. Közben szülők barátok és minden más az életében van egy ilyen személynek. Sok ilyen lánnyal-sráccal beszéltem már, és észreseveszik magukat. Mikor az egyik lány azért panaszkodik, mert nem szereti senki, közben a nap 24 órájában hívogatja a barátnője, hogy "gyere csináljunk valamit, tökjólesz, jön még pár ismerős bemutatlak neki". Nektek kellene változni, és kicsit magatokba nézni hol a hiba. Ez leginkább az egyik hiba, hogy nem barátkoztok. Biztos vagyok benne, hogy van barátotok, de nem hív el sehova, akkor hívdd el te. Keressetek hobbit ,amit leköti az agyatokat (nem, az internetezés és a sorozatozás otthon nem számít annak, mert csak még pihentebb lesz az agyatok)
Régen ilyen voltam, és azóta gördeszkázom, bár elég furán néznek rám, h lányként deszkázom és esek összevissza, mégis minden sokkal jobb, mert sok fiúval és lánnyal ismerkedtem meg ennek a hobinak a köszönetéből.
Röviden, barátkozzatok és ne legyetek teljesen pihentek, szeressétek magatokat, barátkozzatok meg magatokkal és szocializálódjatok, hogy udvarlóitok is legyen, de persze olyan aki nem facebookon írja, h tecc és tali, hanem normális fiú is akad, aki személyesen elhív.:) Soksikert, lehet lepontozni, de legalább őszinte voltam és segítettem remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!