Szerinted èrdekel itt valakit a màsik problèmàja?
Sokan sok fèle problèmàval küzdenek nap mint nap.
Vannak,akik magukban tartjàk.
Vannak,akik megbeszèlik màsokkal.
Vannak,akik itt a GYK-n osztjàk meg bànatukat,szomorúsàgukat,mert nincs kivel megbeszèljèk ès tanàcsot vàrnak.
Őszintèn.
Èrdekel itt valakit a màsik problèmàja úgy,hogy ismeretlenül jó szàndèkkal tanàcsot adjon neki?
Én nem unaloműzésből, meg trollkodási vágyból regisztráltam Gyakorira, hanem azért, hogy segíteni tudjak másokon. Magam is sok szar helyzetet éltem már meg. Engem ez nem arra motivált, hogy akkor legyen szar másoknak is, hanem ellenkezőleg. Azt vettem észre magamon, hogy úgy érzem, jó irányba haladok, amikor a negatív tapasztalataimat latba vetve segíteni próbálok másoknak. Az esetek többségében a visszajelzések alapján ez sikerülni is szokott.
De persze a szerencse forgandó, az élet meg egy örökös hullámvasút. :'D Most meg én vagyok az, aki padlóra került, és én várom a segítséget.
Szórul szóra megegyezne a #3-as válaszolóval az irományom.
Sok ember életét tettem helyre az objektív látásmódom és a realitásom miatt. Nekem jó érzés másoknak segíteni.
A saját életemmel nem tudok mit kezdeni, de másokét próbálom segíteni.
Van akit érdekel pls engem is
Sok emberrel beszélgettem már itt a depresszióikkal kapcsolatban és hogy mit Hogyan tudnak újjá építeni, és lebeszélni sokakat az öngyilkosságról.
Nem mondom nem volt olyan akinél én kevés voltam, de legalább megpróbáltam.
Vannak akik még hónapok /évek után rámírnak hogy mi lett velük és nagyrészt jó szokott lenni :)
Az olyan emberek pl. senkit sem érdekelnek, aki folyamatosan panaszkodni akarnak, és kisírni magukat idegenek vállain. Pl. roppant irritálónak tartom, amikor valakinek adok egy tanácsot, és a válasza azt tükrözi, hogy nem fogadja meg, csak sír és panaszkodik, kifogásokat keres tovább. Na az olyan negatívizálás végképp nem érdekel.
Tehát nem mindegy, hogy milyen jellegű problémáról van szó: ha valakinek van egy konkrét baja, amire létezik konkrét kézzelfogható megoldás, akkor oké. De ha valaki csak regéli, hogy ő mennyire ki van ábrándulva az életéből s nem látja az életértelmét, azzal nincs mit kezdeni, az ilyesmit talán egy pszichológus hallgatná meg, vagy még az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!