Mit tegyek? Rég óta magányos vagyok. Nem érdekel semmi! Már élni se szeretek! Nem látom értelmét a létezésemnek! F
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 02:49
1/9 anonim válasza:
Mozdulj ki, ismerkedj, próbáld a társkeresőket, tűzzél ki célt magad elé, hogy legyen értelme az életednek. Én is ezt teszem, kisebb nagyobb sikerekkel! Pl: Ma is kimegyek a Margitszigetre csak úgy sétálni nézelődni, hátha megismerkedem valakivel! Fel a fejel!:) 46F
2/9 anonim válasza:
Kezdj önkénteskedni valahol, ahol embereken segítesz vagy nyisd ki a gázcsapot s szundi...vagy tarts el egy nőt, olyat találsz bőven...
4/9 A kérdező kommentje:
28
2017. dec. 25. 13:49
5/9 anonim válasza:
Üdv a klubban kedves kérdező. S sajna komolyan nem tudom a megoldást... próbáltam társkeresőt, pszichológust, antidepresszánst, sportot... egyik sem használ igazán. Munka közben kicsit jobb, meg alkotó tevékenység közben pl. barkácsolás, puzzle stb. amin még gondolkozom a társastánc és a gitár tanulás. Bár én is egyre inkább kezdem feladni a reményt, hogy valaha is boldog leszek és lesz párom.
6/9 anonim válasza:
Ti lusták vagytok a saját boldogságotokért is tenni...
7/9 anonim válasza:
Talán ha néhány ember elkezdené keresni Istent,és megismerné az ő szeretetét,akkor mindjárt nem lenne depressziós.
8/9 anonim válasza:
Húzz már innen agyhalott hittérítő...
9/9 anonim válasza:
Előbb csak éld túl, aztán majd csak lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!