Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nincs még mindig barátom...

Miért nincs még mindig barátom? Nagyon magányos vagyok.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még nem volt barátom, nem is csókolóztam. Azt hittem az elején,hogy azért nincs barátom,mert túl nagyok az elvárásaim. Sokan udvaroltak, de egyik sem volt az esetem. Tényleg próbálkoztam megismerni őket, sok időt velük tölteni, hátha beleszeretel valamelyikbe, de nem. Egy idő után az elvárásaim is szerintem jóval kisebbek lettek. De basszus, azért nekem se mindegy. Szép vagyok,modellkedem,népszerű vagyok az iskolában, a jegyeim se rosszak, és mégsincs senkim. Még mindig. Mit csináljak? Én rontok el folyton valamit? Ha mással is volt ilyen,ő hogy oldotta meg?

Nem társkeresés céljából írtam ki a kérdést, és az "én szivesen lennék a barátod" válaszokat inkább hagyjuk. Köszönöm előre is, ha valaki tudna valami hasznosat hozzászólni.

2018. jún. 22. 20:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Majd észbe tartom,bár nem hinném, hogy a közeljövőben találok erre megoldást. Te is szólk, ha lesz valami változás.

2018. jún. 22. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár más hajó, de mégis azonos cípőben járok mint Ti! :)

Amikor kamaszként udvarolgattam mindenkinek (feszegtve a határokat, kinél mit érek el), akkor rájöttem, hogy nem azon múlik, milyen vagyok (nem vagyok egy szuperhelyes srác), hanem azon, hogy mennyire fogja meg a másikat az, amit épp mutatok. (melós ruhában is lemegyek a Corvin plázába vásárolni, és Calvin Klein zakóba is tudok játszani szerepeket)

Azt vettem észre, hogy ha megtalálom a másiknak a "mozgatórugóját", ami hajtja, akkor azt adva (ami nem mindig őszinte), hamar ki lehet alakítani az érdeklődést, és a "vágyakozást", de ezzel nem biztos, hogy ki leszel segítve, mert lehet a testedre vágyhatnak, de ha a jellemed nem ragad magával, akkor biza lelöknélek magamról, még ha lapdance-elsz is rajtam. :) (megtörtént eset)

Ezért a hasznos tippem (tanácsom) inkább az, hogy éld a saját életed, éld meg a saját örömöd, sírj ha olyan zenét hallgatsz, vagy olvass bénának látszó regényt a buszon, mert ezekbe bele tudok szeretni, és le merlek szólítani, ha jó kontextusba kaplak el. Amúgy nem érdekel a modell alkat...

A magány amúgy sem a "mellettem van valaki" miatt múlik el (mert akkor utazz sokat a 4-6 oson, és nem leszel magányos), hanem mert a lelki társadra lelsz, aki pont ugyan olyan gyagya mint te, és szereted a vele töltött minden értelmes és értelmetlen időt is! :)

Bár lehet ez már a szerelem, de erre még én se tudom a választ.

27F

2018. jún. 22. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem még soha nem is udvaroltak. Fiúkkal kb nem is beszélek, mert lányos suliba járok :D

17/L

2018. jún. 22. 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
leszek az urad, írj, uccsó ha a kérdezőnek nem kellek, akkor neked, írj
2018. jún. 23. 11:14
 15/16 Mádár0218 ***** válasza:

Milyen elvárásaid vannak, azt mondtad mostmár nem nagyok de még is mik azok?

Kíváncsi lennék

2018. jún. 23. 22:28
 16/16 anonim válasza:

17 évesen éld az életed. Nem kell csajoznod/pasiznod, csak legyenek barátaid. Akár több korosztályból is. Ahhoz, hogy igaz szerelemre találjatok, nagyfokú emberismeret kell. Ahhoz meg idő, és hogy legyél társaságban. Persze nem kényszerből és nem azzal, akivel nem akarsz.

Én 35 évesen leltem az igaz szerelemre. Azóta van két édes kislányunk. Bár úgy érzitek, hogy 17 évesen itt a világ vége, valójában, ha okosak vagytok, most kezdődik az ÉLETETEK!

2018. jún. 26. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!