Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nincs még mindig barátom...

Miért nincs még mindig barátom? Nagyon magányos vagyok.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még nem volt barátom, nem is csókolóztam. Azt hittem az elején,hogy azért nincs barátom,mert túl nagyok az elvárásaim. Sokan udvaroltak, de egyik sem volt az esetem. Tényleg próbálkoztam megismerni őket, sok időt velük tölteni, hátha beleszeretel valamelyikbe, de nem. Egy idő után az elvárásaim is szerintem jóval kisebbek lettek. De basszus, azért nekem se mindegy. Szép vagyok,modellkedem,népszerű vagyok az iskolában, a jegyeim se rosszak, és mégsincs senkim. Még mindig. Mit csináljak? Én rontok el folyton valamit? Ha mással is volt ilyen,ő hogy oldotta meg?

Nem társkeresés céljából írtam ki a kérdést, és az "én szivesen lennék a barátod" válaszokat inkább hagyjuk. Köszönöm előre is, ha valaki tudna valami hasznosat hozzászólni.

2018. jún. 22. 20:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akik az eseteid lennének, nem mernek kezdeményezni mert mondjuk nincs önbizalmuk.
2018. jún. 22. 20:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem azok a fajták, akik nem merének kezdeményezni. Meg ha az előző barátnőinél is mertek,akkor nálam mért nem. Annyira nem vagyok ijesztő. :D
2018. jún. 22. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan nagy baj nem lehet veled, ha már voltak udvarlóid. Sajnos én még ezt sem mondhatom el magamról. :D
2018. jún. 22. 20:45
 4/16 A kérdező kommentje:
És nem sikerült kibirni, hogy senki ne írjon privátot, hogy akarok e ismerkedni...gondolhattam volna
2018. jún. 22. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet, hogy a kisugarzasoddal van a baj?

Neharagudj, de igy olvasva a kerdesedet, egybol egy bekepzelt csajt lattam magam elott. Lehet nem vagy az, de lehet masok igy latjak kivulrol. Probalj baratsagos lenni masokkal.

Az meg, hogy 17 evesen meg nem volt baratod es nem is csokoloztal az nem gaz. Sokan vannak igy. En is.

Majd lesz valakim. Olyannal nem akarok lenni, akivel nem erzem jol magam.

Sok sikert azert! Mosolyogj masokra es aki tetszik neked vagy ne talan szimpi beszelgess vele!

17/L

2018. jún. 22. 20:47
 6/16 A kérdező kommentje:

De ez olyan kib***as mindenkivel,hogy aki belém szerelmes abba én nem vagyok, és akit én szeretek az engem le se szar.

Nem számítanak sokat az udvarlók, ha nem vagyok beléjük szerelmes.

2018. jún. 22. 20:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kommented adom, átérzem.
2018. jún. 22. 20:49
 8/16 A kérdező kommentje:

Inkább csak az egom nagy egy kicsit...

Viccet félre teve, nem tudom, de nem hiszem. Meg élőbe azért jóval máshogy viselkedek, sokat mosolygok, meg nevetek, úgyhogy nem is ez a nagyon depressziós,magányos dilid csajnak nézek ki.

Nem igazán merek én odamenni hozzájuk. Meg amikor próbáltam is, csak beégettem magam a sok hülyeséggel amit összehordtam

2018. jún. 22. 20:51
 9/16 A kérdező kommentje:

Megértelek. De azért néha jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

2018. jún. 22. 20:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat sajnos ez van. Mindig ez volt velem is. Akit kiszemeltem magamnak le se sz@rt, de aki meg engem szemelt ki az full az idealom ellentetje volt. Nem csak kulsoleg, hanem viselkedesben is...

Ha valami valtozott irjal nekem legyszi, hogy hogy tortent, hatha tudsz nekem segiteni.:D

2018. jún. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!