Milyen lehet teljes önellátásban, konténerházban élni egy elszigetelt hegyvidéki faluban 50 km-re a legközelebbi "várostól"?
Figyelt kérdés
A székelyföldi Egerszék-ről (Eghersec) beszélek. Kis falu a Kárpátokban, Csíkszentmárton 50 km, nagyobb város 100+ km.
Csak földúton közelíthető meg, télen az út járhatatlan.
Orvos, fogorvos, hasonlók nincsenek. Boltok sem.
Jelenleg nagyvárosban élek, de el akarok költözni, léehetőleg teljes elszigeteltségben szeretnék élni (nem kell se áram, se gáz, se vízvezeték), távol a sok konzumidióta embertől, úgy, hogy még nyomokban se érintkezzek a civilizációval.
A szutyok budapesti lakásom eladom, az ár töredékéből veszek egy lakó konténert.
Ez megoldható lenne?
2018. jún. 16. 00:33
11/16 A kérdező kommentje:
mivel privátba is kérdezték többen: 22/f vagyok.
2018. jún. 17. 00:13
12/16 anonim válasza:
Én falu széli szomszédmentes parasztházban nőttem fel. Ha nem dolgoztam sehol hanem csak otthon gazdálkodtam a szüleimmel akkor fantasztikus volt. Bár villanyom vagy segédmotoros kerékpárom az volt. De azért akkori kamaszként gyakran bejártam a közeli városokba például a csajokat nézni. Tehát vonzott a város és városi is lettem. De tudnák így élni elszigetelve is, akár Robinsonként egy trópusi paradicsomban. De azért az internet már az első nap hiányozna. Viszont ötvözni kell a modern technikát az elszigetelt élettel. Vagyis legyen összkomfortos kényelem de rezsi nélkül.
13/16 anonim válasza:
Háát....ha meg lehet oldani hogy hidroforral felnyomódjon a forrás vagy a kútviz a házba s igy lenne fűrdőszoba, meg a földgáz is bevezetődne hogy legyen fűtés meg ha lehetne internetezni akkor igen, abban az esetben jó lehet ott élni.
14/16 anonim válasza:
Vajon merre van manapság a kérdező...?
15/16 anonim válasza:
Remélem össze jött Neki és boldogan éldegél!
16/16 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy a kérdezőnek már teljesült a célja és boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!