Ismertek olyan embereket, akiknek nincs több érzelmük, mint a legközelebbi fadarabnak?
11:49
Nem olvastad el a kérdésem alatt látható részt.
1. Vagyok
Bármi ötletet vagy tervet felhozok, érzelmektől mentesen próbálja lerombolni szavakkal.
Tegyük fel egy szép helyen vagyunk (pl tengerpart)és ez a személy nem mutat ki semmi olyat, hogy "lenyűgöző, szép" és ezzel az én kedvemet is lerombolja.
Na és ott van a beszédstílusa...monogám egyhangú kedv lohasztó.
A mozdulataiban a nézésében is megnyilvánul.
11:53
Sajnos, ismerek egy pontosan ugyanilyen személyt.
Az általad leírtaknak teljes mértékben megfelel.
Rosszul vagyok, ha a közelemben tartózkodik, pedig sajnos, viszonylag gyakran fog megtörténni.
1. megint
Uuu, az rosszúl hangzik. Így, hogy sokat lesztek egy légtérben elkerülhetetlen a kommunikáció..
Próbálj meg nem figyelni a jellemére. Kizárni az "auráját". Tudom nem egyszerű dolog..de próbáld meg😊
12:04
Igazad van. A "probléma" viszont az, hogy én egy rendkívül érzékeny lelkületű ember vagyok, és az említett alak nagy befolyást gyakorol majd az életemre. Nagy eséllyel ki fog túrni az otthonomból. (Húgom barátja.) Én pedig nem tehetek ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!