Ti néha nem mennétek el szívesen egy vadregényes, kanadai/alaszkai tájra, ahol a legközelebbi emberi lény is valami 300 kilométerre van?
Én sokat gondolkodom rajta. Lenne egy faházam, készítenék mindig télre tüzelőt tavasztól őszig, míg nem jön a hó.
Lazacot és hasonló halakat fognék a közeli folyókban és patakokban, vadásznék az erdőben puskával, ültetnék krumplit, amit aztán parázsban és hamuban megsütnék, mint valami pikniken, gyűjteném az erdőben a gyümölcsöket, málnát, vadhagymát, szedret, stb.
Teljesen jó lenne.
én Kamcsatkába akarok menni
de van az a alaska railway v milyen műsor, ahol a vonat szedi fel a "vadonban" élő embereket, az tök jó , vagy ott az út a vadonba c film, az elég szomorú, de jól ecseteli az esetleges problémákat
Na, örülök, hogy ilyen sokan vagytok. :)
Mérgező növényeket pedig nem muszáj enni, vannak útikönyvek, amik jól leírják, hogy a helyi természetben mi ehető és mi nem. :)
Ezek a helyek hogy tetszenek? :)
Érdemes amúgy a Google Maps azon alkalmazását használni, amikor a kis sárga emberkét bedobjátok az útra, ahol elhaladt a Google-autó és szétnézni a környéken.
Én nagyon gyakran csinálom, igazán szép tájak vannak. :)
elàrulod a korod/nemed?
En is pont ilyen dolgokat terveztem a jövömben, s pont Kanada a Nagy alom
Nezd meg az Ut a vadonba cimu filmet
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!