Miért nem szervezünk meg egy talit?
A baj, hogy a magányos emberek nagy része férfi, akinek nő kell.
Sok férfi egy helyen, kevés nővel meg nem megoldás erre...:D
Több buktatója van ennek. Szerintem egy 30-as ember nem feltétlen lófrálna egy tizenévessel. Nők abszolút passzívak az ilyesfajta ismerkedésben. Meg aztán sok beteg ember van. Mikor kiírod magadból, hogy milyen magányos vagy, aztán férfi létedre egy másik férfitől kapsz egy olyan üzenetet, hogy ő szívesen beszélgetne, de lehet szó oralról, pettingről, összebújásról, akkor kicsit elgondolkodsz, hogy legközelebb bárhol megpróbálj az interneten ismerkedni. Meg aztán vannak olyan beteg emberek, akik 1 üzenet után egyből a barátodnak tekint, rögtön találkozni akar, és horrorfilmbe illően creepy, még jobban elmegy a kedved az egésztől.
Mellesleg ha normális beszélgetésre nem képesek az emberek üzenetben, legyen az itt, email, skype, facebook, akkor mit akarunk találkozni? Előbb egy közösségnek kéne kialakulnia, aztán pár hét, hónap múlva találkát szervezni. De léteznek ilyen-olyan chat oldalak, ahol többnyire a tizenévesek bohóckodnak, meg a Pán Péter szindrómában élő 20-30 éves infantilis emberek. Magányos vagyok, de terhet nem szeretnék a nyakamba. Inkább csak egy minden napos beszélgetőtársa vágyom. Úgy gondolom ez a maximum ami kihozható a netes ismerkedésből, de még ez is ritka.
"Meg aztán vannak olyan beteg emberek, akik 1 üzenet után egyből a barátodnak tekint, rögtön találkozni akar, és horrorfilmbe illően creepy, még jobban elmegy a kedved az egésztől."
Na ezt nem is mondhattad volna jobban, be is ugrott egy saját sztori innen.
Segítettem valakinek valami szerelős témában és utána még irogatott semmiségekről egyre bizarrabb stílusban. Udvariasságból válaszoltam,arról hadovált hogy ő biztonsági őr telepen és kéne neki valami jó gáz-riasztó önvédelemre.
Tiltás előtti utolsó üzenete az volt, hogy ő puszta kézzel meg tud fojtani bárkit, nem is kell neki fegyver. Ó, köszi nem.
Az egy főre jutó elmebetegek száma magas lehet itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!