Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Osztálytalálkozót szervezünk...

Osztálytalálkozót szervezünk és egy osztálytársunkról semmit nem tudunk, hogyan lehetne őt felkutatni?

Figyelt kérdés
Elköltöztek a falunkból egy másik településre, semmit nem tudunk róla évek óta. Adna felvilágosítást az az Önkormányzat ahol korábban éltek vagy ahová költöztek?
2018. jún. 9. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Útbaigazítást leginkább a készséges önkormányzati dolgozóktól kapsz. Ebben tapasztalatom is van.

Esetleg Belügyminisztérium Központi Lakónyilvántartás (ha nem változott meg a neve, de már erre sem biztosan emlékszem), vagy a rendőrség is útba tud igazítani (ha erre készséget mutatnak).

2018. jún. 9. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy ezek alapján. Nem tudom, melyik válasz a helyes.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9223..

2018. jún. 9. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2018. jún. 9. 17:06
 4/6 Fish1 ***** válasza:
52%

Ha nem egy többszázezres város, akkor érdemes a postán is megkérdezni.

Facebookon semmi nyoma? Közös ismerősök, vagy régi barátai nem tudnak róla valamit?

Egyébként érdemes facebookon is elindítani és kiírni egy keresést, pár nagyobb oldalra megosztani és a sok megosztás által előkerülhet simán. Van ereje a közösségi médiának.

2018. jún. 9. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
szerintem nem kell egy osztálytalálkozó miatt facebookon nyomoztatni valaki után. ha engem keresnének, és mindenkinek megosztanák a nevemet, és hogy keresnek, és tuti nem mennék el, szerintem elmebeteg, aki ilyet csinál egy osztálytalálkozó miatt.
2018. jún. 9. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha összetartó volt az osztály akkor irni kellett volna egy papírt mindenkinek az esetleges találkozók miatt amit oda adtak az osztályfőnöknek.Legalább is mi így csináltuk.Persze nem volt kötelező.

Email cím,akkori lakcím,telefonszám.

2018. jún. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!