Mennyire lenne gáz, ha osztálytalálkozót szerveznék?
Adott egy 2014-ben általános iskolából elballagott osztály, 18 fővel.
Az utolsó kb. két évben ez az osztály nagyon jó hangulatú órákat tudhatott magának.. Igazából rengeteg volt a veszekedés, pl sokszor volt megverve ugyanaz az 1-2 srác, de soha senki nem szívta mellre... másnap már megint ugyanolyan haverok voltunk/voltak.
Mivel én nagyon visszahúzódó vagyok, általánosban pedig még a mostaninál is kevesebbet beszéltem, ezért senki sem várná, hogy pont én szerveznék egy kis osztálybulit.
Egyelőre csak felvetés, mert nem merek intézkedni.. Furcsának tűnhetne, hogy az a srác aki általánosban naponta 5 szót ejtett ki a száján + a pulcsiját nem merte levenni mert gáznak érezte, hogy vékony, szervezne egy piás-éjszakás bulit.
Ráadásul fogalmam sincs, hogy ki jönne el és ki nem.. Nem tudom kik vesztek azóta össze. A különtöltött két év alatt elég sok minden történt.. Volt aki már szült, volt aki bevallotta a nyilvánosság előtt, hogy meleg..stb.
Ami viszont még jobban megijeszt, hogy mi lesz, ha már nem működik az osztály? Tehát anno hiába voltunk nagyon jól összeszokva, soha nem beszélgettünk közösen... Mi a játékokról beszélgettünk, mások az animékről, megint mások pedig a csajos+pasis dolgokról. Tehát külön formációkra volt oszolva az osztály, félek, hogy ez még most is megmaradna..
Valakinek van tapasztalata ilyennel?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!