Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem szervezünk meg egy...

Kis István Balázs kérdése:

Miért nem szervezünk meg egy talit?

Figyelt kérdés
Annyi magányos ember,szervezzünk talit,beszélgessünk,ismerkedjünk. Sokkal értelmesebb minthogy halálra sajnáltassuk magunkat. :)
2018. jún. 11. 11:32
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Valamiben igaza van hogy unatkozó tinik járnak ide. De biztosan vannak valóban magányos emberek. Én azokkal ismerkednék. Mivel én is az vagyok.
2018. jún. 11. 12:19
 12/34 anonim ***** válasza:

Én a 3. hozzászólásra gondoltam.

Sajnos én is magányos vagyok, az igyekezetem ellenére.

2018. jún. 11. 12:23
 13/34 anonim ***** válasza:

Azért azt is érdemes számításba venni, hogy ez a csapat nemek arányában kb 80% csávó lenne. Néhány 12-15 éves, sok 15-20 éves, pár 20-30 éves, egy-két 30 fölötti.

Nem hiszem, hogy lehetne egészséges közös érdeklődési pontot teremteni.. olyan program kell, ahol lehet homokozni is és hintaszékben kötögetni is.

2018. jún. 11. 12:27
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

Elképzelek egy ilyen találkozót:mindenki a saját baját öntené a másikra és pont leszarná azt ami a másikkal van.

"Utálom az anyám!Adtok nCore meghívót?Utálom az anyóst!Utálok mindenkit!"

Ez a negatív fos amiért nem akar senki ilyen találkozót,ide mindenki ríni jön és erre nincs szüksége senkinek.

Mi is köt össze?A közös érdeklődési kör és élmények.

Pl hobbielektronikán milyen frankó kis találkozók vannak minden évben és miért?Mert nem lelkihányást borítanak egymásra hanem a kedvenc dolgaikkal kapcsolatos témát,az elektronikát.

Itt max a nyomor a közös tényező amiből mindenkinek jut bőven és nem kell a másé is.Az egész társaság olyan deprimáló és negatív hogy egy csapat pszichiáter öngyilkos lenne itt egy hét után.

A kérdező keressen szépen hobbit és azzal kapcsolatos találkozókra menjen el,élvezni fogja.

2018. jún. 11. 12:28
 15/34 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar a korkülönbség. Úgyis az idősebbekkel jövök ki jobban. Persze a kortársaimmal sincs problémám.
2018. jún. 11. 12:29
 16/34 A kérdező kommentje:
Az utolsóval egyetértek.
2018. jún. 11. 12:31
 17/34 anonim ***** válasza:
"Itt főleg a társadalom szemete gyűlik össze, trollok, elmebetegek, bűnözük, turbóanyák, jövő nélküli tinik, tele gyűlölettel és rosszindulattal." Hát ebben van valami.
2018. jún. 11. 13:32
 18/34 anonim ***** válasza:
"Úgyis az idősebbekkel jövök ki jobban. Persze a kortársaimmal sincs problémám" Akkor minek akarsz találkozót?
2018. jún. 11. 13:48
 19/34 A kérdező kommentje:
Azért mert én magam is magányos vagyok. És gondoltam feldobom ezt az ötletet hogy mások is ismerkedjenek.
2018. jún. 11. 13:53
 20/34 anonim ***** válasza:
28%

Súlyosan nagy ertikátlanság lenne. Gondolj bele: A magányos embernek nincs senkije, és még hobbikja /célja sem (azaz semmije és senkije)

EGY DOLGOT leszámítva a magánya.

Még ezt is el akarod venni tőlük? Szíívtelen vagy

28F

2018. jún. 11. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!