A személyiség zavart le lehet küzdeni valahogyan?
Nem tudok kapcsolatokat kialakítani, nem vtak soha barátaim, gyerekes a viselkedésem, nehezen kommunikálok. :(
Le lehet ezt vhogyan küzdeni?
Én kb ugyanígy vagyok ezzel, utánanéztem kicsit, lehet Asperger-szindróma, de persze más is. Töltsd ki ezt a tesztet, kiindulásnak jó: [link]
23/L
Szerintem te inkább vagy gyáva mint mentális beteg. Nem bántani akarlak de ha soha nem volt semmi fizikális korlátja annak hogy nyiss mások felé akkor csak annak köszönheted a helyzeted hogy nem voltál hajlandó kilépni a komfortzónádból és megmaradtál inkább a biztos szarban > addig sem kell tartani az ismeretlen élethelyzetektől.
Megoldás pedig csak az lehet hogy valahogy "kényszeríted" magad hogy olyan szituációkat élj meg amikben nem vagy "otthon" és miután sok-sok ilyen helyzetet átéltél az ebből jövő önbizalom segítségével megpróbálhatsz kialakítani egy olyan személyiséget ami jobban megfelel az elvárásaidak.
Nem hinném.
A tünetek enyhülhetnek,lehetnek kifejezetten jó időszakok de alapvetően bármikor bezuhanhat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!