Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az hogy 2 hónapja...

Miért van az hogy 2 hónapja elköltöztem egyedül albérletbe és a hangulatom nem felszabadultabb és vidámabb, hanem pont az ellenkezője, kicsit szomorúbb, és ilyen semmilyen?

Figyelt kérdés

Valakinek van ötlete, hogy ez miért alakult így ki bennem két hónap alatt?

Érzem hogy sokkal jobb volt a közérzetem mikor otthon laktam. Pedig pont ezt vártam hogy külön költözzek és változzon az életem.De helyette csak olyan érzésem van mintha már természetes lenne hogy egyedül élek és szomorkásabb a hangulatom.Ugyanúgy kijárok a haverjaimhoz mint eddig,meg át is jönnek. A felszabadult érzés helyett csak ilyen sima vagy rosszabb hangulatom van.

Másnak is volt ilyen érzése az elején mikor el költözött otthonról egyedül?

2018. máj. 28. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszer laktam egy albiban,ahol sehogyan se ereztem magam jol...

Igaz ott meg feltem is,olyan fura volt a lakas,sotet meg nyomaszto,regi butorok...

A munkahelyedet szereted?mert ha nem akkor lehet az is zavar,hogy ott van veled szemben.

2018. máj. 28. 19:06
 12/14 A kérdező kommentje:
szeretem csak az az idegesítő hogy ahogy kimegyek a ház elé cigizni vagy ilyesmi ,látnak. néha kicsit jobb nem elbújni de úgymond magán szférában lenni..
2018. máj. 28. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Hat kivanom,hogy mielobb javuljon a kozerzeted es legyel nagyon boldog ott! :)
2018. máj. 28. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi!
2018. máj. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!