Halál/öngyilkosság? -a többi lent
Figyelt kérdés
Ha megölöm magam, akkor szellemként abban a ruhában leszek amiben meghaltam? És annyi idős leszek, ahány évesen megöltem magam?2018. máj. 22. 17:47
11/11 Synthia válasza:
Attol hogy valaki megoli magat nem mulik el a fajdalom meg rosszabb mint elotte mert szembesulnie kell minden rosz tettevel, inkabb hozd helyre az eleted itt egy mantra Budhista megosztom hasznald segit minden helyzeten Namjo Ho renge khio nezd meg a google on talalj budhista talalkozokat nekem sokat segitett😊Tina Turner es sok mas hiresseg hasznalja segit kilepni a holtpontbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!