Hogyan léphetnék ki ebből a körforgásból?
Figyelt kérdés
Megismerkedem egy emberrel, az elején nagyon jól érezzük magunkat, de túl hamar elkezdek kötődni hozzá, ami nála nem alakul ki, ezért úgy érzem, neki nem vagyok fontos, ami miatt veszekedések, konfliktusok alakulnak ki közöttünk, és ez a beszélgetés, barátkozás, ismerkedés végéhez vezet. Ilyenkor nagyon szarul vagyok, semmihez nincs kedvem egy ideig, de aztán helyrejövök, és kicsit még élvezem is az életet, függetlenséget. Aztán mikor megint találok egy eléggé szimpatikus személyt, akkor azt kezdem érezni, hogy jó-jó ez, de nem elég, ha lenne valaki fontos az életemben, akkor sokkal jobb lenne, és kezdődik minden elölről.2018. máj. 19. 13:33
1/4 anonim válasza:
Annyi jó van benne azért, hogy nem kell kilépni belőle, mert egy idő után magától meg fog ez szünni :)
Csak rajtad múlik, hogy mikor ébredsz rá, hogy kellő tolerancia nélkül nem működnek sokáig a dolgok. Lehet holnap, vagy talán jövőre megtalálod, de évtizedekig is el lehet hajkurászni a boldogságot.
2/4 anonim válasza:
Én sokszor nem értem,hogy miért kell erőltetni azt ami nem megy.
A túlságos kötődés nem jó egyik félnek sem,vagy mindkettőnek ugyanolyannak kell lennie.
Vannak emberek,akik egyszerűen nem alkalmasak a párkapcsolatra,házasságra.
Én is ilyen vagyok,ezért már nem megyek bele semmilyen párkapcsolatba,élem az életem szabadon,és ez így jó nekem.
Tedd te is ezt.
3/4 anonim válasza:
Én is épp egy kiskorombeli ismerős csajjal beszélgetek, előtte mindig ez volt mint nálad csak én rajovok mindig hogy nem vagyok az illetőnek fontos aztán nem is keresem már, a mostani csajjal talán van valamiféle barátság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!