Hogyan léphetnék ki a depresszióból? 18L
Keresd meg az okot, hogy mi váltja ki a félelmed, unottságod.
Próbálj mindig pozitív maradni, még ha nehéz is, de hagyd, hogy néha megéld a szomorúságot. Tudatosan irányítsd az érzelmeidet. Adj hálát az életedért.
Keress fel egy jó pszichiátert, aki meg tudja állapítani, hogy valóban depressziód van-e. A depressziónak nincsen köze egy egészséges ember szomorúságához, kedvtelenségéhez. A depresszió egy pszichés betegség, ami ok nélkül képes kóros, akár szélsőséges hangulati reakciókat produkálni az élet átlagos dolgaira.
Vannak, akik mániások, túlzott eufóriában élnek, ami hosszú távon szétcsapja az idegrendszert. Ezeket az embereket senki nem mondaná depressziósnak, pedig azok.
Én gyógyult mániás depressziós vagyok. Gyógyszerekkel be van állítva a betegségem, így már 4 éve tudom, milyen egyszerűen csak jól lenni. Nem érzek azóta mindent elsöprő eufóriát, de marcangoló, pusztító lelki fájdalmak sem gyötörbek. Csak ezt a kettőt ismertem. Nyugtatót nem kell szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!