Iskolai lelki terror?
Hogyan lepjek tul rajta? Pszichologushoz nem akarok menni.
Altalanos iskolaba is folyton piszkaltak lelkilek es most is kozepiskolaba is (mostanaba nem csak ev elejen)
Sokszor gondolkoztam az ongyilkossagon, azon h megolnem azokat akik bantottak es utana lennek ongyilkos.
Nem tudom elfogadni magam, utalok tukorbe nezni, a telefonom kamerajabol latni magam nem birom elfogadni magam mert szerintem ronda vagyok es mindig a hibaimmal bantottak.
Nincs onbizalmamse es szerintem szeretet hianyos is vagyok, sose lesz baratnom mert egy ilyen magamfajta selejt luzerbe senki se szeretne bele.
Egy kicsit anti szoc is vagyok mert utalok tomeg melett, tomegbe lenni es azt is utalom ha neznek. Szerintem az lenne a legjobb hogy tuladagoljam magam mert akkor legalabb az utolso perceimet vidaman toltenem amugyse hianyoznek senkinek.
Bocsi a helyesirasi hibakert es az ekezet nelkuli irasert csak telefonrol irtam es gyorsan. :)
Egy jó barátra lenne szükséged.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!