Hogy tudom legyőzni az iskolai rettegésemet és a lelki terrort?
oh ne viccelj, a középsuli egymás szivatásáról szól.
nemrég egy olyan srác írt itt vmelyik kérdésnél, hogy náluk az a szokás szivatásképpen h a folyosón hirtelen lefognak és lerántják a nadrágodat, aztán kiröhögnek, és neki meg az volt a stressz hogy "mindig készenlétben kell lenni", pedig már a legerősebb övet hordja direkt emiatt, hogy ne tudják olyan egyszerűen hirtelen lerántani róla :)
szal azt mondom minden suliban van vmilyen szivatás ami éppen divatos, látod ha a többség ezt csinálja, te egyedül úgyse tudod megállítani mert ahhoz túl jó poén mindenkinek.
ja hát a mostani tanárok egy teljes csőd. nekem olyan kollégám volt, aki a tanáriban sírt, kérdeztem, mi van, erre közölte, hogy nem mer bemenni a negyedikesekhez, mert az egyik srác megfenyegette, hogy megveri ... és ez egy 50 körüli nő volt, a srác meg egyszerűen utálta a magyart.
hát szal más idők járnak, de ez így is fog maradni, sőt évről évre süllyed a színvonal. végül is miért pont itt ne süllyedne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!