Ti elnetek igy?
30as pasi vagyok.Egyedul elek.Egyetlen egyszer volt meg baratnom...4 napig.Azutan megcsalt.Se munkahelyen,se maganeletben nincsennek sikereim.A nok kerulnek.Ha megismernek meg jobban kerulnek.En nem nezem a kulsot,es nem valogatok.....meg sincs senkim soha.Egy beteg lannyal is osszealnek,de nem...meg a fel labu is kerul.
Annyira szanalmas vagyok,hogy meg az anno talk se ad be senkit beszelgetesre :/ meg akarok halni
Én is ilyen vagyok, ápolt vagyok, nem vagyok bús komor, általában minden ismerősömnek köszönök, vagy akivel váltottam már pár szót. Adok magamra, tisztán öltözködöm, elegánsan, fogaimat is megcsináltattam. Tudok vicces lenni,de komoly dolgokról is tudok beszélgetni.. Van autóm, motorom, internet, kertes házam, borospincém.
Mindössze azért kerülnek el a nők, mert van egészségügyi problémám, így sosem volt senkim, pedig próbálkoztam többször, ezt azért írtam, mert az mondják, a külső nem minden. Dehogynem!
ma 10:11 Boros pincem az nekem is van :P at akarom alakitani szobanak...a szollomet ki vagtam.
Sajnalom,hogy kerulnek a nok :( tudom,h milyen
Hasonló szitun gondolkoztam a héten. Nem tudom ebből tudsz e tanulságot levonni, azért leírom.
Van egy kollégám, én nő vagyok.először csak köszönő viszonyban voltunk, majd akadtak közös témák, így elkezdtünk beszélgetni.nagyon szimpatikusnak tűnt. Pedig ha lehet ilyet mondani, nagyon csúnya kívülről, de ennek ellenére jó fejnek találtam. Neki sem volt még senkije, sőt ő 40 évesen is az anyjával lakik. Amikor tudatosult benne hogy én komolyabb dolgot nem szeretnék tőle, mivel nekem van családom, és ezt ő tudta is, akkor már nem aza kedves vicces ember volt. Mindenhez negatívan állt hozzá." ezt így nem lehet, biztos nem lesz jó, ez hülyeség, stb... Na akkor eléálltam, és megkérdeztem tőle, ha mindent ilyen negatívan lát, akkor más hogyan vegye észre a jót benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!