Miért baj az bárkinek is, hogy ha nincs órám egyetemen bejövök vásárolni a városba?
Figyelt kérdés
Egy szabadnapom van, akkor intézem minden ügyemet, bevásárolok, ez miért baj?2018. ápr. 5. 16:13
1/5 anonim válasza:
Ki mondta, hogy baj? Konkrétan azt csinálsz, amit akarsz, amíg törvénybe nem ütközik. Nem vagyok jogász, de van egy furcsa érzésem, hogy ebben nincs semmi törvénytelen.
2/5 anonim válasza:
Biztos vagyok hogy senkit se zavar vagy érdekel. Lehetnél te szabadnapos pályakezdő is. Én csak középiskolás vagyok, de amikor iskolaidőben igazolással a zsebemben máshol vagyok sose kapok se megjegyzéseket, se nehezlő pillantásokat.
Nem hiszem hogy bárkit ez zavarna. Lehet hogy te zavarod őket, de annak nem ez lesz az oka.
3/5 A kérdező kommentje:
Bebuszoztam múlt héten a másik városba, mert meghozatták a kabátomat, akkor is ez volt... Hogy suli időben összevissza mászkálok...
2018. ápr. 5. 16:35
5/5 A kérdező kommentje:
A többiek röhögtek, hogy ez még ilyenkor is bejár, hiányzik neki a suli stb.
Meg volt, hogy megállítottak az utcá is, hogy suliban lenne a helyem...
2018. ápr. 6. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!