Normális az, hogy 21 éves létemre még sose volt barátom?
Normális.
De ha szükséged van rá, akkor ideje lenne tenni érte! 😊
Szerintem ebben a korban még normális, 30 felé közeledve azért már problémásabb lehet.
Egyébként én is ugyanígy vagyok mint te, csak férfiben.
nekem sem volt még barátnőm,kalandok pedig nem érdekelnek
22f
Normális persze.
Egyébként kapcsolata mindenkinek lehetne, csak van aki nem megy bele rossz, érdek kapcsolatokba, vagy egyszerűen, ha nem esete akkor se. Ezzel persze semmi baj nincs.
Én is 21 éves lány vagyok és nekem sem volt még barátom. Sokszor zavar és van, hogy átfut az agyamon, hogy ez így nem normális és bár lenne kapcsolatom, ha más nem, legalább tapasztalatszerzés miatt, mert az is jobb lenne, mint a semmi. Frusztrál a dolog, mert az ember társas lény és megérdemli a boldogságot, hogy szeressék és, hogy szerethessen.
Már nagyon szeretném, hogy legyen barátom de eddig vagy olyan fiúk érdeklődtek irántam, akik nem tetszettek nekem vagy én nem tetszettem az illetőnek vagy pedig elszalasztottam az esélyt, mert rosszul döntöttem. Szóval eddig sajnos nem voltam túl szerencsés ebben, mindenesetre remélem, hogy hamarosan fordul a kocka.
Minden jót Neked és kívánom, hogy minél hamarabb rád találjon az Igazi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!