Mit tegyek ha nem lehetnek barátaim? :/
23 èves fiú vagyok ès nincsen senkim se. Nincs családom, se barátaim, se bnőm. Soha nem is volt. 8 ève próbálok kapcsolatokat kialakítani, de nem jöt össze. Most meg olyan helyzet alakult ki ami miatt soha nem lehetnek már barátaim. Azt nem akarom rèszletezni, mièrt.
Fiatalabb koromban kètszer bántalmaztak szexuálisan. Soha nem tudtam ezen se túl lèpni.
Állandóan fáradt, szomorú ès magányos vagyok. Sokszor rám jön a sírhatnèk. Meg elgondolkoztam.. mi èrtelme az èletnek? Az öngyilkosságot fontolgatom :(
Soha, se iskolában, se munkában egyetlen egy emberrel sem sikerült jóban lenni?
Azért ez elég fura.
Azt megkértem, hogy a bántalmazáson nem tudtál túllépni. Szerintem is szakember segítsége kéne. Lehet, hogy ez az akadálya a kapcsolatok kialakításának?
És milyen helyzetben nem lehet soha barátod????? Gondolom, nem zártak be egyedül, örökre egy szobába.
Próbáld érezbi az ogazi énünket. Ha megérzed az egységet, amit ti istennek neveztek általában, minden tökéletes lesz. Példa kedvéért, nem egyedül, hanwm mündünkkel leszel. :)
Szeretlek.
Én szívesen leszek a barátod :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!