Előfordult már közületek valakivel, hogy egy internetes beszélgetőtárssal valamilyen oknál fogva megszakadt a kapcsolatotok és utána sokáig bántátok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 17:56
11/18 anonim válasza:
kérdező mennyi "beszélgetés" után jutottatok el ehhez az állapothoz?
12/18 A kérdező kommentje:
4 hónapnyi beszélgetés után. A levelezéseink nem voltak mindennaposak. Többnyire 2-3 naponta írtunk egymásnak. Ő általában elég elfoglalt volt.
2018. márc. 14. 16:59
13/18 anonim válasza:
Netes beszélgetés általában igy végződik az egyik fél megunja. Van olyan persze akit bánnok ,hogy már nem írunk ,de hát ez van .
14/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos... De úgy érzem, hogy már egyre inkább kezdek túlleni rajta. Igyekszem lefoglalni magam, hogy ne legyen időm gondolni rá.
2018. márc. 17. 17:48
15/18 anonim válasza:
Én mai napig bánom hogy akivel évekig irogattam csalódást okoztam neki.Majd meg halok annyira hiányzik most bármit megtennék hogy újra irogassak vele és egyszet találkozhatnák vele és legalább egyszer át ölelhetném és bocsánatot kérhetnék a fiutól.
16/18 anonim válasza:
Kilences vagyok és az említett beszélgetőtárssal úgy látszik megszakadt a kapcsolat. Ugye megmondtam? :D
17/18 A kérdező kommentje:
#16: Nagyon sajnálom. :( Remélem majd találkozol valakivel, aki ennél jobban megbecsül és nem fog csak úgy eltűnni.
2018. máj. 13. 22:18
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!