Nektek volt olyan hogy egy napon mintha mindenki elfelejt titeket?
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 16:58
1/9 anonim válasza:
Egy napon?! Mindig, egyfolytában, és folyamatosan.
2/9 anonim válasza:
Nekem minden napom ilyen. Mindenki levegőnek néz és lesz.. engem.
3/9 anonim válasza:
Szokott lenni. Ilyenkor tudom, hogy mindenük hibátlanul működik és lelki gondjaik sincsenek. És tudom, hogy vissza fognak találni, amint lesznek.
4/9 anonim válasza:
A családomon kívül mások minden nap elfeledkeznek rólam. Mintha ott sem lennék...
5/9 anonim válasza:
Az ilyen kérdések egyenes úton vezetnek a depresszióhoz.
Először is bizonyára mindenkivel van ilyen, és talán annak örülj h csak egy napon. Matematikailag miért ne lenne rá esély hogy egyszer pont mindenkinek annyi dolga akad h "elfelejtsen". Másodjára viszont, ezeken ne töprengj meg ne rágódj mert semmi értelme, ráadásul csak jobban megfeszülsz feleslegesen.
6/9 anonim válasza:
Mindig és mindenkor, akár az 1. válaszadó esetében.
7/9 anonim válasza:
Minden egyes napon át így tekintenek rám. Mintha nem is léteznék.
8/9 anonim válasza:
Épp ma van egy ilyen nap :(
23/F
9/9 anonim válasza:
Igen nagyon sokszor elfelejtenek..nem hívtak a melós karacsonyi buliba mert elfelejtettek...vagy tegnap volt a nevnapom szintén..olyan mintha nem is lennèk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!