Nem unatkoztok most, hogy lassan mindenki bulizik? Mit csináltok éjfélig?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak éjfélig :D Egyelőre úgy néz ki filmet fogok nézni.2017. dec. 31. 20:11
1/19 anonim válasza:
Épp ugyanannyira, mint bármilyen más napon. Lassan lezuhanyzom, eszek-iszok, itt válaszolgatok, aztán megnézem a Dunkirk-öt, hogy tényleg olyan szar-e, mint amilyennek mondják.
2/19 anonim válasza:
Tanulok, edzek, gyakorikérdések partizok itt a sorstársakkal
4/19 anonim válasza:
Nem unatkozom. Máskor sem. Sütöttem muffint, közben itt lógok, valószínű filmezni/olvasni (is) fogok.
Hamar eltelik az idő ha lefoglalod magad.
5/19 A kérdező kommentje:
A mindenkit az emberek nagyon nagy részére értettem, elnézést hogy rosszul fogalmaztam :)
2017. dec. 31. 20:17
6/19 A kérdező kommentje:
Juuuj 4-es, eszembe se jutott volna az olvasás. Amúgy is van pár könyv ami érdekel, szerintem elkezdem őket. Köszönöm!:)
2017. dec. 31. 20:18
7/19 anonim válasza:
Szolgálatban vagyok. Örülök, hogy ėpp inatkozok egy kicsit. De messze mėg a reggel, meg sok a nemnormális ofakint.
8/19 anonim válasza:
Iszom. Rajzolok. Hívtak buliba, de nem volt kedvem hozzá.
10/19 anonim válasza:
Custom romot teszek a pót telefonomra, közben zenét hallgatok.
Ezidáig játszottam társasjátékot, Civ 4-eztem, NFSU2-ztem, kerestem romot a telefonra.
Ha végeztem a dolgommal, valósznű elteszem a gépet, és vagy beszállok a filmnézésbe, vagy elpusztítom a maradék sütit, vagy idegesítem a kedves rokonságot :D
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!