Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Úgy érzem, soha nem lesz semmim?

Úgy érzem, soha nem lesz semmim?

Figyelt kérdés

Rossz körülmények között nőttem fel. Amióta végeztem a gimisek, dolgozom, munka mellett csinàlom az egyetemet is. Nem is mehettem azonnal, előtte több évig dolgoztam, mire stabilizálódtunk annyira anyagilag, hogy részmunkaidőben vàlthassak.

A párom végre jól keres, de èn még mindig nem, és 3 évig nem is fogok minimum.

Ami pénzem van, abból ki kell fizetnem a kiadásaim, ami marad, az még megtakarítàs, mivel nincs vagyonom.

Illetve komoly gond van a fogaimmal gyerekkorom óta, az egyetlen megoldás, ha egyébként kicseréltetem műre mindegyiket, de 30 éves korom előtt biztos nem lesz pènzem erre. Illetve màs egészségügyi problémáim is vannak, a korral még már csak rosszabb lesz.

Annyira szomorúan hallgatom, mikor mànak minden összejön, èn még egy ruhàt nem tudok venni magamnak szezononként.

Tegnapa pàrom barátaival találkoztunk, akik már a nyaralást tervezik. A làny velem egyidős, a szülei vállalkozók, a férje jól keres, így ő nem dolgozik, mert nem szorul rà. Annyira utàltam magam, amikor azt mondta, hogy alig várja, hogy elutazzanak vègre kipihenni magàt, mert unalmas otthon. Illetve megkaptam, olyan vagyok, mint a mosott rongy. Amikor megmondtam, 4kor keltem, 9 órát dolgoztam, alig állok, akkor megkaptam, "Anyàm, èn ezt sose csinàlnàm".

Minden egyes kiadást hatszor àtgondolok, mègsincs semmim.

Ugyanannyi a bevételünk, mint a pàrom barátaival, valamivel mèg több is, de mivel mi külön kasszàn vagyunk, azt kell beosztani, amit én keresek, az még kevés. Sose lesz se lakáson, se vagyonom, se normàlis egészségem, néha úgy érzem, mèg diplomàs se, mert nehezen tudom összeegyeztetni a munkát az egyetemmel elsőként.

-làny-

2018. febr. 25. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

“Ugyanannyi a bevételünk, mint a pàrom barátaival, valamivel mèg több is, de mivel mi külön kasszàn vagyunk, azt kell beosztani, amit én keresek, az még kevés.”

Emlékszem az előző kérdéseidre, évek óta eltartod az a herét, aki harmincasként kezdett el dolgozni, addig 3 diplomát szerzett. És most, hogy végre munkába állt, most külön kasszán vagytok. Erre nem lehet mit mondani, azon kívül, hogy te egy akkora önsorsrontó vagy, amilyet még a világ nem látott. Évekig folyton a szakítás szélén álltatok, nemritkán ki akart dobni, de te csak vele maradtál és eltartottad. És ezek után is vele maradsz. Csináld csak, de akkor fogadd végre el: mentheteten vagy. Ja, és jó sokat járjatok össze a gazdag csajsziékkal, aki a párod excsaja, és minden alkalommal megaláz, ezt se hagyd ki a sztoriból. Te ezt valahol már élvezed, ha évek óta semmin nem változtatsz, ismerek mártír típusú nőket, de te mindenkin túlteszel. Egyvalami biztos: ezzel a fickóval, ebben az életben neked sohasem lesz semmit, ezt jól érzed. Mindig ki fog használni és megalázni.

2018. febr. 25. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Albérletben laktok a pároddal? Ha ugyanannyit kereshettek mint a barátaitok (sőt) többet,fel kéne jegyezned a napi kiadásokat,ami hó végére kimutatja hova ment el az összeg? Célszerű a beérkező pénzösszeget szétbontani:5000 Ft mosó,mosogatószer,szappan stb és 1 Ft-tal se többet!Külön az étkezés,rezsi,utazás. Ne keseredj el,a tanulás is egy befektetés ami később térül meg! A köreinkből valaki hitelt vett fel és abból lett a fogai megcsináltatva! Nekünk a gyermekūnk betegsége miatt napi 200Ft jutott,állandóan migrénem volt,de a gyermekünk rendbejött.
2018. febr. 25. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerinted másnak olyan könnyű? 🙂 én nekem most jelenleg mindenem megvan most vettem kocsit, ruháim is vannak minden jól megy (ez látszik kívülről) közben meg 900 ezer forintot hirtelen ki kellene fizetnem csak nem tudom miből, a csajommal most szakitottam, egyedul vagyok, utalok itt Magyarországon elni legszívesebben elhuznek innen de nem tudok csak úgy most és meg szarul is keresek...Legalábbis most havonta 500 ezer kene hogy azt mondjam ok...Huu ez ám a karrier.

Mindenkinek megvan a maga bajja hidd el nekem...

2018. febr. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!